Poslovno i moderno: Top pet stajlinga za posao

Evo kombinacija u kojima ćete izgledati božanstveno i osećati se toplo i udobno

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Freepik/ marymarkevich

Prošli su praznici, vraćamo se u kancelarije sa istom dilemom kako se obući za hladno vreme da nam bude, toplo, udobno i interesantno, a u isto vreme prikladno i poslovno. Ako ste se odlučili za svedene stroge linije, poigrajte se bojama, a ako se odlučite za komade u boji, neka budu svedenog kroja. Jednostavno, zar ne?

Jedan Šanel, ali crveni

Crne pantalone kao standard uvek valja imati, preko njih ide sako ako imate sastanak ili kardigan ako je opušteniji dan. Da biste ostali u poslovnom stilu, a uneli malo dinamike i modnog, naš predlog je crveni kratki sako u „Šanel“ maniru. Duboke glomazne cipele zaokružiće celu priču u modno-poslovnu.

Luksuzna trikotaža

Džemper od najkvalitetnije vune, ukrojen sa interesantnim desenom, uneće dinamiku u vaš izgled, biće vam toplo, a delovaćete luksuzno. Za ženstveni vajb tu je plisirana suknja i čizme na štiklu, a za poslovni tašna za laptop.

Poslovno lice svečane haljine

Korset-haljine osvojile su ormane, pa onda ih i nosite. Ne čekajte neku posebnu priliku. Obučete rolku ispod, nabacite sako preko i eto šik dnevne kombinacije u kojoj možete i na koktel posle posla.

Zavrtite priču oko haljine

Jedna dobra kašmirska haljina može da bude noseći komad u zimskoj garderobi. Uske su atraktivnije, ali one ravnog kroja su nosivije. Kaiš na struku daje lepu siluetu, a ako dodate kožni, podići ćete celu kombinaciju na viši nivo.

Bez odela se ne može

Jedno dobro odelo i eto nekoliko različitih kombinacija. U kompletu deluje moćno, a da malo omekšate strogoću odela, poigrajte se detaljima. Ponesite tašnu jasnih poslovnih linija, ali u metalik izdanju i moćne duboke cipele nalik patikama.Izvor: Blicžena

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar