Baskonija slavila nakon drame u završnici: Neverovatni Hauard presudio Zvezdi u prepunoj Areni

Košarkaši Crvene zvezde izgubili su od Baskonije rezultatom 90:91

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: printscreen/SK1

Od euforije do očajanja za samo deset minuta. Išla je Crvena zvezda pobedničkim putem prve dve četvrtine, ali onda kao da je Markus Hauard presvukao odelo Klark Kenta i obukao Supermenove odore, koje su donele moć preokreta i režirale potpunu promenu slike na terenu. Baskonija je oživela u drugom poluvremenu, pobegla daleko crveno-belima u jednom trentuku, ali Zvezda nošena fantastičnom podrškom nije pomišljala na predaju – borila se do samog kraja, spustila na -1, a na kraju položila oružje pred izanranicima Duška Ivanovića – drugi put u sezoni.

Prostora za izgovor ima, nije igrao Miloš Teodosić zbog povrede, Džavonte Smart je morao da bude odmah bačen u vatru, od ranije Zvezda ne računa na Nemanju Nedovića i Nikolu Topića, pa je sigurno manjak u rosteru učinio da Sferopulosov tim pokaže dva različita lica i ostane bez slavlja pred krcatom Arenom – 91:90.

Duško Ivanović se vratio u Beograd, a put Vitorije će sa 12. pobedom u koferu, dok je kraj Zvezdinog imena zadenuo 13. poraz. Sam finiš je u mnogome ličio na utakmicu u Fernandno Buesa dvorani, opet je drama trajala do poslednjeg sekunda, a ponovo su bacanja dala završnu reč. Vanja Marinković je ostao miran, pogodio oba i učinio da Jagova trojka uz zvuk sirene nema nikakav značaj.

Foto: Objektiv.rs


Izvor: Objektiv.rs, Meridian Sport

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar