Nezaboravno izdanje kviza “Potera”: Takmičari ostavili tragača “u prašini” i otišli sa 1.740.000 dinara

Fenomenalno znanje takmičari su pokazali u završnoj rundi

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: RTS printscreen

Večerašnja epizoda popularnog kviza Potera ostavila je sve gledaoce bez teksta!

Takmičari su ubedljivom pobedom nad Tragačicom Milicom Jokanović osvojili 1.740.000 dinara, a oboren je i rekord najviše pojedinačno odbranjene sume u ovom kvizu.

Naime, student Veljko Kotlaja u zajedničku kasu doneo je čak 1.500.000 dinara, a potom po završetku finalne potere oduševio izjavom da će svoj deo osvojene sume donirati u humanitarne svrhe! On je doneo nezaboravno finale ovog popularnog kviza.

Foto: RTS printscreen

Uprkos tome što se, kako je sam rekao, nije naročito dobro snašao u prvoj igri, osvojivši 60.000 dinara, sve prisutne, ali i gledaoce iznenadio je hrabrošću da prihvati gornju ponuđenu sumu od rekordnih 1.500.000 dinara. Zanimljivo je da je Veljko, sve do samog kraja kviza i pobede nad Milicom, bio ubeđen da je tako nešto nemoguće i da će najpre njega, a potom i ceo tim Tragačica uspeti da stigne. Ipak, sa svega jednim netačnim odgovorom, pridružio se ostatku ekipe u finalnoj igri.

Fenomenalno znanje takmičari su pokazali i u završnoj rundi, osvojivši čak 22 koraka prednosti u odnosu na Milicu, koja je nakon dva vraćanja unazad do isteka vremena uspela da ostvari tek 10 koraka na putu do pobede. Da je bila svesna težine izazova pred sobom potvrdila je i sama poručivši trojici takmičara “Bravo ekipo, ja sam ovde sad u ulozi statiste”.

Foto: RTS printscreen

Inače, jedan od takmičara, Veljko Kotlaja, izjavio je da će svoj deo osvojene nagrade donirati za lečenje dvogodišnjeg dečaka Todora Sojanovića iz Niša, koji se nalazi na lečenju u inostranstvu.Izvor: Objektiv.rs, Kurir

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar