Zbog ovih 5 stvari kupatilo izgleda neuredno: Da li ih i vi radite?

Proverite da li imate ove navike

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pexels/ Curtis Adams

Često nam se dešava da neke stvari spustimo na veš mašinu ili krpe na lavabo i nemamo predstavu koliko to negativno utiče na izgled našeg kupatila. Stručnjaci tvrde da ovi detalji stvaraju sliku da nam je kupatilo neuredno.

Stavljamo kozmetiku svuda okolo

Koliki god da je veliki ormarić, nije dovoljan da stane sva kozmetika. Zato nam se čini da je mašina za pranje veša idealna da tu ostavimo kreme, tonike i losione… Ali to kvari izgled kupatila. Stvara se nered. Bolje je da kupite kutiju ili neku malu komodu u koju ćete ubaciti kozmetiku.

Sapun

Dizajneri kažu da je mnogo elegantnije staviti lepu bocu tečnog sapuna na umivaonik nego koristi sapun u čvrstom stanju.

Kućne haljine na vratima kupatila

Mnogi ljudi imaju kuke na vratima. Tamo je, na primer, veoma zgodno okačiti bade mantile ili drugu odeću koju možete poneti nakon tuširanja. Jeste praktično, samo ne izgleda baš lepo. Osim toga, od stalne vlage uvek će stvari koje stoje okačena da budu vlažne.

Кrpe na radijatoru

Prilično uobičajena slika. Nakon što ste obrisali prašinu – okačili ste krpu da se osuši na radijator. Tamo je tada ostala. A pored nje je frotirski šešir ili krpa za neku drugu namenu. Ovo u velikoj meri kvari utisak. Кrpe je bolje čuvati u posebnoj kutiji.

Кrpe na slavini

Još jedna neuredna opcija skladištenja. Jasno je da se tamo suše ali to izgleda jako neuredno.Izvor: Magazin novosti

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar