Žena napala radnicu brze hrane, sada joj je sud odredio kaznu da dva meseca tamo radi (VIDEO)

"Niste dobili burito kakav ste želeli i ovako ste odgovorili?" pitao je sudija Timoti Giligan

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Twiter/BoreCure

Žena iz Ohaja koja je osuđena za napad jer je buritom gađala radnicu brze hrane dobila je nesvakidašnju presudu. Naime, sudija je naredio da Rosmeri Hejn (39) dva meseca mora da radi u restoranu brze hrane kako bi skratila vreme koje bi trebalo da provede u zatvoru.

Ona je snimljena kako se dere na radnicu pre nego što joj je bacila hranu u lice, a video napada postao je viralan. Sudija je prvo dosudio novčanu kaznu i 180 dana zatvora, od kojih 90 uslovno, a zatim se predomislio.

“Niste dobili burito kakav ste želeli i ovako ste odgovorili?” pitao je sudija Timoti Giligan na izricanju presude.

“Ovo nije rijaliti emisija. Ovakvo ponašanje nije prihvatljivo”, rekao je, a prenosi Fox WJW.

Ipak joj je 60 dana zatvora zamenio za najmanje 20 sati nedeljno u restoranu brze hrane, u periodu od dva meseca, a ona je to prihvatila. Na sudu se pravdala zašto se drala na radnicu, 26-godišnju Emili Rasel.

“Ako vam pokažem kako je moja hrana iz tog restorana izgledala, to je odvratno”, rekla je Hejn.

“Kladim se da nećeš biti srećna s hranom koju ćeš dobiti u zatvoru”, šaljivo je rekao sudija posle čega je ipak promenio kaznu.

Emili Rasel je rekla sudu da je bila traumatizovana incidentom i da je dala otkaz. Hrana koju je Hejn bacila na nju bila je vruća i opekla joj je lice, rekla je.

Incident je snimio slučajni prolaznik, koji je video objavio na Redditu gde je postao viralan. Pokrenuta je i kampanja GoFundMe koja je za Rasel prikupila je 7.200 dolara.Izvor: Objektiv.rs, Index.hr

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar