Evo gde pratiti žreb za EURO: Prenos na više mesta, ovo morate znati

Orlovi će danas saznati protivnike u grupnoj fazi Evropskog prvenstva

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: printscreen/YT/UEFA

Reprezentacija Srbije će izvlačenje grupa, na osnovu rezultata u kvalifikacijama, dočekati u četvrtom šeširu zajedno sa Italijom, Švajcarskom i pobednicima tri staze baraža. Dakle, sa ovim selekcijama nećemo moći da se sastanemo, već ćemo rivale čekati iz preostala tri šrešira.

Svakako dobro zvuči podatak da u grupnoj fazi nećemo moći na branioca titule i Švajcarce koji su na prethodna dva Mundijala bili kobni po Orlove. Ipak, pogledom na preostala tri “pota” jasno je da će nam biti potrebno i malo sreće na žrebu, kako bi smo kontinentalni šampionat dočekali sa većim izgledima za prolazak u drugu fazu takmičenja.

U prvom šeširu nas čekaju sve velike reprezentacije od Francuske, Engleske, domaćina Nemačke, Belgije, Portugala i Španije, u drugom su Danska, Turska, Albanija, Austrija, Mađarska i Rumunija, dok će nam biti potrebna da iz trećeg izbegnemo Hrvatsku i Holandiju u konkurenciji dosta lakših protivnika kakvi su Slovenija, Slovačka, Škotska i Češka.

Konačan odgovor na pitanje sa kim će se sastati izabranici Dragana Stojkovića Piksija saznaćemo večeras, a žreb koji je na programu od 18:00 časova moći ćete da ispratite na “Arena sport Premium 1 TV”, odnosno na prvom programu RTS-a.

Takođe, prenos će se vršiti i zvaničnoj UEFA stranici.Izvor: Objektiv.rs, Sportal.blic.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar