Fotografi venčanja otkrili kako po svadbenoj torti uvek znaju da brak neće uspeti

Jeste li primetili?

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pixabay/Omar Medina Films

Usred ekstaze ljubavi i sreće, teško je reći da li je par koji je tek stao na ludi kamen predodređen na propast.

Međutim, prema radnicima u industriji venčanja, naročito fotografima koji vide sve, postoji univerzalni pokazatelj bračnog uspeha i to onaj kojem skoro svi gosti prisustvuju, ali samo najoštrije oko primeti sitne nijanse koje ukazuju na sudbinu mladenaca.

Svadbeni fotografi i drugi profesionalci rekli su da mogu da odrede da li će se par razvesti po tome kako seku i dele svadbenu tortu.

Mazanje torte po licu godinama je predstavljalo duhovitu svadbenu tradiciju, ali u poslednje vreme, izgleda da je dobilo nova tumačenja.

Pojavio se neverovatan broj video snimaka mladoženja koji su predaleko otišli i upropastili dan novopečenim suprugama. Ako ste gledali jedan od ovih video snimaka i primetili ste nešto što užasno liči na prikriven čin agresije… pa, možda ste u pravu. Ono što je uvek upečatljivo u ovim video snimcima jeste koliko mladenci nisu harmonični. Mladoženja se zabavlja, a mlada deluje besno i poniženo.

To svakako nije slučajnost, naravno, i prema ljudima u industriji venčanja, to ne samo da znači nešto – znači sve. Profesionalci za venčanja kažu da je mazanje torte u velikoj meri povezano sa razvodom i tako je godinama.

Pre nekoliko meseci na internetu se povela rasprava o ovome, usred niza videa koji prikazuju mladoženje koji prelaze granice, a na jednom je čak prikazan par koji se na kraju razveo, navodno istog dana kada se i venčao.

@irisbmartinez Weeding and Divorce the same day. 2nd PART. #ohno #ohnono #fyp #funnyvideos #funny #funnynotfunny ♬ original sound – Iris B Martinez

Ali proces od torte do razvoda nije samo prolazni trend društvenih medija. Profesionalci za venčanja godinama govore o vezi između ova dva čina.

„Kunem se da su svi parovi koji su se rastali razbili tortu u lice svom partneru“, rekao je fotograf za venčanja u objavi na Redditu iz 2019. godine, u kojoj su ljudi pitali profesionalce za venčanja za njihovo „šesto čulo“ za razvode.

Sa njim se složio i drugi fotograf, koji kaže: „Za mene je najveći znak sečenje torte. Obično je par sinhronizovan pri sečenju torte. Ali kada nisu? Sve te veze koje sam video završile su se razvodom“.

@contentbible He knew he messed up there 🌚😂 • To use this video contact [email protected] #fyp #content #foryou #weddingcake #foodfail #groom ♬ original sound – CONTENTbible

Ono što su svi zaključili jeste da je sečenje torte jasan znak agresije koja se krije u pozadini. Jedan snimatelj venčanja nazvao je ovo „mikrokosmosom onog što par oseća jedno prema drugom“ i ukazao na „neuravnoteženu“ vezu zrelu za razdor.

Još 2013. godine, pastor Kevin Tompson preneo je prvi put da je bio svedok ovog čudnog akta agresije, i to na prvom venčanju koje je ikada vodio. „Gurnuo je tortu u njeno lice, ona je njen deo gurnula jače u njegovo, a on je naterao da padne na zemlju. Publika se smejala, bio sam šokiran. Nekoliko nedelja kasnije su se razveli.“

Nakon što je gledao bezbroj ovakvih incidenata, Pastor je istakao četiri ključne dinamike u agresivnim incidentima

1. Upotrebljena je prekomerna sila da se iseče torta.
2. Sečenje torte bilo je znak osvete.
3. Sečenje torte bilo je znak ponosa.
4. Tokom ceremonije sečenja torte osetio se potpuni prezir.

Postoji jedan način da se ovo izbegne, naravno. Kako je planer venčanja rekao, parovi bi trebalo da unapred razgovaraju o ovom delu venčanja i da izraze svoje zahteve kako bi izbegli ovakve nezgode.

Ali s obzirom na to koliko ovih incidenata uopšte nisu nesreće, već prilično očigledni akti agresije, malo je verovatno da će razgovor o tome biti dovoljan da ove parove zadrži podalje od suda.Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar