Dnevni horoskop za 30. novembar: VAGA treba da bude tolerantnija prema saradnicima, ŠKORPIJI stižu nove šanse

Šta nam zvezde preporučuju za danas?

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pexels/Maria Orlova

Ovan

Venera, planeta koja upravlja vašim ljubavnim ali i poslovnim životom, obrazuje opoziciju sa vašim vladaocem Plutonom, planetom strasti i velikog novca, donoseći vam susret sa harizmatičnom osobom i vanredne izdatke. Promenite stil ishrane.

Bik

Vaš vladalac Venera obrazuje napet aspekt sa Mesecom u trećem astrološkom polju, zato obratite više pažnje na dokumenta i budite oprezniji prilikom sklapanja dogovora i potpisivanja ugovora. Susret sa Jarcem na većem skupu u večernjim satima.

Blizanaci

Zbog napetog aspekta između Meseca i vašeg vladaoca Merkura u sedmom astrološkom polju, danas ste skloni nelogičnim zaključcima i pogrešnim odlukama. Zato pazite šta izjavljujete i potpisujete, ako ste preko posla prisutni u javnosti.

Rak

Pozicija vašeg vladaoca Meseca danas vam donosi mogućnosti za obnovu saradnje sa poslovnim partnerima iz prekookeanskih zemalja. Dobar aspekt između Venere i Urana, nagoveštava odlazak na zajednički put sa voljenom osobom. Osetljiv želudac.

Lav

Spoj vašeg vladaoca Sunca i Marsa, opominje da izbegavate rasprave sa šefovima. Zbog pozicije Meseca i Merkura koji upravlja vašim finansijama, klonite se nepotrebnih troškova. Upoznavanje sa šarmantnom osobom preko društvene mreže.

Devica

Aspekt između vašeg vladaoca Merkura i Meseca, upozorava da bi trebalo da nađete vremena za razgovor sa mlađim članovima porodice, kao i sa poslovnim saradnicima. Dobar aspekt sa Neptunom, donosi vam prijatne zajedničke trenutke sa partnerom.

Vaga

Budite tolerantniji prema saradnicima i kolegama. Pozicija vašeg vladaoca Venere, simbola ljubavi i novca i Urana, planete flerta i neočekivanih okolnosti, donosi vam poznanstvo sa zanimljivom osobom na putu ili predavanju. Smanjite obroke.

Škorpija

Prelazak Meseca preko Raka, nagoveštava mogućnost upoznavanja sa osobom koja već dzuže vreme živi u inostranstvu. Naglašeno drugo astrološko polje, donosi vam nove poslovne šanse preko saradnje sa strancima, ali i nove ljubavne izazove.

Strelac

Sa tri planete u vašem znaku, popularni ste i omiljeni u društvu, zbog čega ne možete da ostanete neprimećeni. Moguće rasprave sa voljenom osobom. Slobodni Strelci, na neko mposlovnom skupu mogu da upoznaju interesantnu osobu.

Jarac

Aspekt između Venere, planete novca i vašeg suvladaoca Urana, donosi vam neočekivane novčane dobitke, preko honorarnih ili paralelnih poslova. Romantičan susret sa osobom čijem ćete šarmu teško odoleti, u večernjim satima. Osetljiv stomak.

Vodolija

Sunce u astrološkom polju društvenog života, blizu Marsa, donosi vam poznanstvo sa osobom koja nosi uniformu na radu. Zbog napetog aspekta između Meseca i Merkura, dobro razmislite pre nego što donesete neku odluku. Podložnost povredama u kući.

Ribe

Sa naglašenim znakom Strelca, preduzmiljiviji ste i energičniji, naročito ako se bavite kreativnim zanimanjem. Aspekti planete ljubavi, nagoveštavaju mogućnost ulaska u tajnu romansu sa nekim sa posla. Podložnost povredama u kući.Izvor: Novosti

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar