Otkrili su predsedniku tajnu pravljenja dobrih čvaraka, a on se odlično snašao u tome: Radići kažu da je Vučić uvek rado viđen gost (VIDEO)

"Srbija ne sme da stane, isto kao i mešanje čvaraka", kaže Lazar Radić iz mesta Šupljak kod Subotice

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Instagram/ @buducnostsrbijeav

Kako je ispričao Lazar Radić za Novosti, širom Srbije, pa tako i u Subotici, tradicija je da se svakog novembra sprema svinjokolj, a ove godine Radići su imali i posebnog gosta – predsednika Aleksandra Vučića.

– Drago nam je što nas je predsednik posetio. On je bio ovde isto tako za svinjokolj i pre dve godine – govori Lazar i dodaje da je su sa predsednikom razgovarali o porodici i poslu.

Kako Radić priča predsednik je bio od velike pomoći i tvrdi da se odlično snašao. Lazar kaže da je njegov brat otkrio predsedniku tajnu pravljenja dobrih čvaraka, te da se i malo našalio rekavši da “Srbija ne sme da stane, isto kao i mešanje čvaraka”.

Radići su potom, domaćinski, ugostili predsednika Srbije iznevši bogatu trpezu, ali kažu da mu se najviše svideo proizvod koji su zajedno napravili.

Podsetimo, predsednik Aleksandar Vučić se ovim povodom oglasio na svom zvaničnom Instagram i Tiktok profilu gde je napisao:

– Posetio sam domaćinsku kuću porodice Radić, u mestu Šupljak kod Subotice i imao priliku da bar nekoliko minuta pomognem u pravljenju ovogodišnjih čvaraka. Razume se, probao sam i čvarke, i kobasice, i slaninu, ama baš sve što su Radići za svoje goste i ukućane pripremili. Htedoh da prećutim, ali na kraju je na red došla i štrudla sa makom. Porodica je stub Srbije, a običaji su ono što nas je odražalo. Živela Srbija!

@jasamaleksandar♬ original sound – Ja sam AleksandarIzvor: Objektiv.rs, Novosti

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar