Brnabić: Borimo se da prosečne penzije 2027. budu 650 evra

Tokom druženja sa najstarijim sugrađanima iz Surčina Brnabić je podsetila da krajem novembra očekuju jednokratnu finansijsku podršku od 20.000 dinara, kao i povećanje penzija od januara 2024. godine

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Facebook/SNS

Srpska napredna stranka je posebno zahvalna najstarijim sugrađanima na odgovornosti prema našoj državi, poručile su potpredsednica Glavnog odbora Srpske napredne stranke Ana Brnabić i članica Predsedništva Srpske napredne stranke Darija Kisić.

Tokom druženja sa najstarijim sugrađanima iz Surčina Brnabić je podsetila da krajem novembra očekuju jednokratnu finansijsku podršku od 20.000 dinara, kao i povećanje penzija od januara 2024. godine.

“Ono što je naš cilj i za šta se borimo 17. decembra to je da prosečne penzije 2027. godine budu 650 evra. Ovo je naše obećanje, ovo je naša garancija, mi ćemo to i ispuniti, ukoliko lista “ALEKSANDAR VUČIĆ – Srbija ne sme da stane!”, Beograd ne sme da stane!” pobedi na izborima 17. decembra”, rekla je Brnabić.

Kisić je istakla da su nam najstariji, svojim ponašanjem, ukazali šta znači voleti svoju zemlju, šta znači raditi i graditi svoju zemlju.

“Ukazali su nam i u najtežim trenucima šta znači solidarno i odgovorno ponašanje. Znamo i kako su se odgovorno ponašali i za vreme pandemija i u vreme fiskalne konsolidacije i nisu se bunili, zato što znaju kako se voli i kako se gradi njihova zemlja. Zato trebamo da učimo naše mlade da čuvaju, poštuju i paze naše najstarije sugrađane. Upravo su oni ti koji najviše cene i trud i rad i izgradnju naše zemlje. Zato sam sigurna da će upravo penzioneri podržati dalji razvoj, izgradnju naše Srbije i da će glasati za listu “ALEKSANDAR VUČIĆ – Beograd ne sme da stane!”, rekla je Kisić.Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar