Bizarna tužba protiv Bena Afleka i Meta Dejmona: Tuženi za maltetiranje, pretnje, prisluškivanje…

Neidentifikovana advokataca tvrdi u tužbi da je dvojac iskoristio njen identitet i lična iskustva, za potrebe svog filma, bez njene dozvole

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Youtube/ CNS Sunday Morning

Njujorška advokatica tužila je glumce Bena Afleka i Meta Dejmona zbog uznemiravanja i uhođenja. Prema bizarnoj tužbi, u koji je Dejli Mejl imao uvid, dvojac je iskoristio njen identitet i lična iskustva, za potrebe svog filma, bez njene dozvole.

Ben Alflek i Met Dejmon optuženi su za prisluškivanje njene kuće i hakovanje uređaja, ostavljajući je u strahu da će biti kidnapovana i silovana. Advokatica navodi da nekoliko filmova, kao što su „Sluškinja na Menhetnu“ i „Nestala devojka“, sadrže elemente koji su uzeti iz njenog privatnog života.

Tužba, podneta Vrhovnom sudu Njujorka takođe je imenovala Kejsi Aflek, Dženifer Lopez, Kevina Smita, Rajana Sikresta i Harvija Vajnstajna kao saučesnike u navodnom plagijatu i iznošenju ličnih događaja bez pitanja.

Inače, navodna žrtva je 2001. postala je deo veb-sajta koji su osnovali Dejmon i Aflek, pod nazivom “Project Greenlight”. Sajt je formiran kako bi pisci mogli da se okupe i razgovaraju o svojim idejama. Kako oštećena tvrdi ideje koje je tada iznela iskorišćene su bez njenog odobrenja.

Čuveni dvojac nije se oglašavao ovim povodom.Izvor: Objektiv.rs, Daily Mail

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar