“Gordana, ja se samo jednom ženim…”: Miroslav Ilić o braku

Kod njih u kući postojala su dva pravila

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto:Printscreen/YouTube/Kurir

Legenda narodne muzike, Miroslav Ilić, poslednjih nekoliko godina našao se na udaru medija zbog toga što ga je bivša ljubavnica Mirjana Antonović tužila za priznavanje očinstva nad njenim sinom Devinom.

Iako je njihova ljubav, kako ona kaže, nekada cvetala, te je očekivala razvod Miroslava Ilića od supruge Gordane, to se ipak nikada nije desilo. A, pevač je sada, posle četrdeset godina od afere sa Antonovićkom, progovorio da li je zaista planirao da zbog nje ostavi suprugu.
– Razvod nikada nije bio na dnevnom redu. Ja sam Gordani kad smo se vratili iz Skoplja, to je bila 71. godina, rekao: “Gordana, ja se samo jednom ženim, nema tajni u kući i nema tajnih fondova u kući” – rekao je pevač u emisiji “Male stvari”, što jasno pokazuje da u njegovom životu nikada nije postojala neka zbog koje je planirao da ostavi suprugu.

Ilić je svestan da je Gordana podnela mnogo toga kako bi njihov brak opstao, te da je pravila brojne kompromise.

– Najveći kompromis je odsustvovanje, biti van kuće, ispratiti nekog čoveka iz kuće koji u jednom trenutku doživljava enormnu popularnost, okružen je svim i svačim, pa i privlačnim ženama – priznao je Miroslav i istakao da je upravo Gordana “kriva” što je postao pevač, jer ga je ona nagovorila da se prijavi za audiciju.

 Izvor: Telegraf

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar