Dnevni horoskop za 9. novembar: DEVICU izluđuje jedan LAV, dobri poslovni aspekti se smeše STRELCU

Šta kaže astrologija za ovaj četvrtak?

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pexels/Chait Goli

Ovan

Morate da potražite poslovnog partnera koji može da vam pomogne da svoje obaveze smanjite. Verovatno će to biti prijatelj. Ne preterujte u svađi ili raspravi sa partnerom. Povucite se iz trenutne loše situacije. Potrebno je da se okrenete pozitivnim mislima.

Bik

Vi ste praktičar ali najviše volite novac. Danas ćete imati posao koji je vezan za hranu, ugostiteljstvo, turizam. Prija vam druženje sa opuštenim osobama. Sa partnerom imate posebno razumevanje. Žene mogu imati ginekološke smetnje, muški Bikovi osetljivu bešiku.

Blizanci

Radićete posao koji je realno povezan sa učenjem. Vi možete biti neko kome treba dodatna edukacija, radi napredovanja na radnom mestu. Mislite na svaki detalj. Želite vezu koja će vas opustiti, pre svega stvoriti zrelom osobom. Kod vas su moguće smetnje sa krvnim sudovima.

Rak

Prijatelj rođen u znaku Bika vam pomaže. Ovo je osoba koja ima veze sa bankama, nekretninama, putovanjima. Niste u lošoj fazi sa voljenom osobom. Čas ste dobro, čas ne, varirate u odnosu. Stabilizujte se. Jačajte imunitet. Slab je zbog preteranog posla ili nervoze zbog finansija.

Lav

Ovaj dan je važan jer vam je potrebna mudrost u onome što radite. Nikako se ne ustručavajte da pokažete svoje znanje. Jedan Bik može da vas totalno promeni, izvrši uticaj na Vas. Fatalan Bik za kraljevskog Lava. U principu dobro bez većih promena.

Devica

Nećete da se ,”petljate,” sa osobama koje su nesposobne za posao kojim se bavite. Volite odgovornost i red u poslu. Osoba koja vas izluđuje, ne možete da je obuzdate, a volite je, jeste niko drugi nego Lav. Srčane smetnje mogu se pojaviti kao posledica premora.

Vaga

Prijaju vam svi poslovi koji ne prljaju ruke. Akcenat stavljate na intelektualne probleme ali i planove za nove aktivnosti. Luda zaljubljenost vam treba. Vi ste sigurno osoba koja neće sedeti u kući i čekati. Izbegavajte stresne situacije. Loš uticaj na organizam.

Škorpija

Timski rad vam smeta. Volite individualnost. Nećete odustati od svojih planova koja su kompleksna, teška. Ne bi bilo dobro da se nađete u lošem društvu, okruženju koje vam smeta ili dosađuje. Partnera tako niste u stanju da nađete. Strah od stvarnosti.

Strelac

Koliko ste spremni da se otisnete u neke druge krajeve, zemlje, svet, procenite sami. Imate aspekte da nešto uradite dobro. Ne postavljajte previše pitanja voljenoj osobi. Nije vreme da stalno nešto ispitujete, pokazujete nepoverenje. Sklad sa prirodom pronalazite u rekreaciji.

Jarac

Imaćete bolju zaradu danas. Mislite da možete da se osamostalite. To je istina. Treba da radite na tome. Želite da vas neko očara. Da li će to biti Lav ili Bik, vama je to nekako svejedno, dok se neko od njih ne pojavi… Dobro zdravlje.

Vodolija

Kasni vam zarada. Niste raspoloženi zbog toga. Pomalo vas sve to čini nervoznim. Ne volite kad ste bez novca. Nikako da se stabilizujete sa Ovnom. Napravite bar neki dogovor. Dobar dan za komunikaciju. Brz život previše vodite, potreban vam je relaks.

Ribe

U poslu ste predani. Pokazujete veliku spremnost i profesionalnost. Važan vam je prestiž. Nemate baš visoko mišljenje o sebi i osobi sa kojom biste bili u vezi. To je samo vaše bespotrebno nesamopouzdanje. Pomoći će vam meditacija. Vi ste spiritualni znak.Izvor: luftika.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar