DRAMA U NOVOM SADU: Na učenika pao orman u učionici

Orman je pao na učenika u trenutku kada ga je otvarao

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pixabay

Osmogodišnji dečak, učenik drugog razreda novosadske Osnovne škole “Nikola Tesla” u Novom Sadu povređen je danas kada je na njega pao orman u učionici te obrazovne institucije.

Kako je objasnio direktor OŠ “Nikola Tesla” Igor Milićević, učenik je hteo da otvori orman i on je nažalost pao na njega, piše Blic.

Dečak ima naprsnuće nosa

– Ti ormani se otvaraju više puta dnevno, utiplani su u zid ali su tiple očigledno popustile i orman je pao na učenika. Odmah smo pozvali Hitnu pomoć i roditelje a dečak je prevezen u Dečiju bolnicu na odeljenje dečije hirurgije. Lekari su konstatovali da ima naprsnuće nosa i da sem toga, dete nema nikakvih drugih posledica, da je stabilnog zdravstvenog stanja i da će do kraja ove nedelje malo odmoriti a već u ponedeljak se vraća na nastavu – priča Milićević.

Dodaje da je o ovom incidentu škola po protokolu obavestila sve nadležne institucije te da je izuzetno bitno što do ove nesreće nije došlo zbog nasilja od strane drugog lica ili neke druge slične stvari, već da je reč o nesrećnom slučaju što su utvrdili i nadležni a sa tim se složili i roditelji povređenog dečaka sa kojima je škola u stalnom kontaktu.Izvor: Blic

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar