Dnevni horoskop za 25. oktobar: ŠKORPIJA će preći granicu jednog prijateljstva, STRELCU neplanirani troškovi

Danas će se spojiti Mesec i Neptun na nebu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto; Unsplash/Alisa Anton

Ovan 
Mesec, koji upravlja vašim privatnim životom, predveče prelazi preko Neptuna, vladaoca vaše intuicije, pa povedite računa šta i kome pričate. Voljena osoba može biti nervoznija, zbog odluke koju ste doneli bez konsultacije s njim.

Bik 
Vaš vladalac Venera u opoziciji sa Mesecom, u popodnevnim satima, nepovoljno utiče na odnos sa saradnicima i finansije. Aspekti Neptuna, koji upravlja kontaktima sa strancima, donose vam mogućnost odlaska na put. Promenite način ishrane.

Blizanci 
Tranzit Meseca preko Neptuna u kući karijere podstiče vašu intuiciju i kreativnost, naročito ako se bavite umetnošću, pedagogijom, sportom. Pozicija vašeg vladaoca Merkura, donosi vam zaradu preko honorarnog ili paralelnog posla.

Rak 
Vaš vladalac Mesec u konjunkciji sa Neptunom, koji upravlja kontaktima sa strancima i putovanjima, donosi vam povoljne šanse ukoliko studirate ili planirate odlazak na stručno usavršavanje u inostranstvu. Voljena osoba priprema vam romantično iznenađenje.

Lav 
Spoj Meseca i Neptuna u osmoj astrološkoj kući, podstiče vašu intuiciju i kreativnost, naročito ako ste umetnik. Opozicija sa Venerom, planetom novca, upozorava da budete pažljiviji ako planirate nove investicije i saradnju sa ženama.

Devica 
Vladalac astrološke kuće planova, Mesec, blizu Neptuna u kući partnerskih odnosa, donosi vam mogućnost poznanstva sa umetnikom ili lekarom, naročito ako ste avgustovska Devica. Bračni partner nije raspoložen za rasprave sa vama.

Vaga 
Prelazak Meseca, vladaoca vaše karijere, preko Neptuna koji upravlja vašim poslom i zdravljem, nepovoljno utiče na komunikaciju sa saradnicima i kolegama. Uzdržite se od rasprava, a emotivnom partneru dozvolite da iznese svoje mišljenje o nečemu.

Škorpija 
Mesec blizu Neptuna u astrološkoj kući emocija i nadahnuća, u popodnevnim satima, donosi vam uvećanje prihoda, ako se bavite nekim kreativnim zanimanjem, obrazovanjem ili sportom. Moguć susret sa osobom koja je spremna da pređe granicu prijateljstva.

Strelac 
Konjunkcija Meseca i Neptuna u astrološkoj kući privatnog života, povoljno deluje na vaše planove u vezi sa samostalnom delatnošću. Ipak, mogući su neplanirani troškovi. U popodnevnim satima, dobijate poziv za izlazak od jednog Ovna.

Jarac 
Mesec, kasno popodne, obrazuje konjunkciju sa Neptunom, vladaocem vaših komunikacija i odnosa sa rođacima, pa neke tajne mogu ugledati svetlost dana. Bračni ili dugogodišnji partner podstiče vaše ambicije u vezi sa privatnim poslom.

Vodolija 
Tranzit Meseca preko vašeg Neptuna, donosi vam mogućnost uvećanja prihoda preko konatakta sa strancima iz prekookeanskih zemalja. Fokusirani ste na obavljanje rutinskih poslova, što vas čini nestrpljivijim i nervoznijim. Glavobolja.

Ribe 
Mesec blizu vašeg vladaoca Neptuna, u vašem znaku, pravi dobar aspekt sa Suncem i Jupiterom, vladaocem polja karijere, donoseći vam uspeh i novac. Ljubavni partner namerava da sa vama obavi važan razgovor u vezi sa zajedničkim životom.Izvor: Novosti

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar