Evo šta bivša žena Lazara Ristovskog misli o njegovoj novoj vezi sa 39 godina mlađom glumicom

Danica je jednom pričala o porodičnom životu i braku.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Youtube/Zillion Film

Danica Ristovski i dalje je u šoku zbog nove veze svog bivšeg muža Lazara s mlađanom Anicom Lazić, saznaje Kurir.

Glumica ne može da poveruje da je Lazar zaljubljen u devojku koja može da mu bude unuka po godinama, ali i njegovim fotografijama na društvenim mrežama.

– Danica se i pojedinim kolegama sa seta serije požalila da joj nije jasno što sve to treba Lazaru u ovim godinama i zbog čega se tako kompromituje u javnosti. Rekla je i da treba da ga bude sramota zbog svega, zbog njihove dece koja sve ovo gledaju i čitaju – završava izvor.

Kako je i sam Lazar svojevremeno pričao o razvodu, on je istakao da su ovu odluku doneli jer se ljubav među njima ugasila.

– Svakako je zdravije i poštenije što smo se odlučili na ovakav korak. Mi smo se u poslednje vreme gledali očima koje su izgubile žar, zanos i ljubav koja nas je grejala više od 40 godina – rekao je Ristovski.

Podsetimo, Danica je jednom pričala o porodičnom životu i braku.

– Ja se trudim da budem neprimetna. To je najbolje – da se trudite da iz prikrajka budete prisutni, ali da se ne mešate. To je najbolji recept, verujte. To čovek treba da nauči, da ne kažem žena. U takvim situacijama to što se događa je prirodno – rekla je Danica.

Do razvoda uspešnog glumačkog para došlo je početkom prošle godine, a glumac je novu sreću pronašao kraj skoro četiri decenije mlađe koleginice, koju je angažovao u nastavku serije “Drim tim”.

“Tačno je. Ne igram. Šta više da vam kažem. Nemam više nikakav komentar ni na šta”, kratko je izjavila Danica, koja je u prvoj sezoni igrala jednu od glavnih ženskih uloga, a njen lik je uklonjen iz aktuelne sezone serije.



Izvor: Kurir

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar