Dnevni horoskop za 9. oktobar: BIK upoznaje zanimljivu osobu, VODOLIJA treba da prištedi novac

Saznajte šta su zvezde za danas pripremile za svaki znak zodijaka

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pixabay/NoName_13

Ovan

Sa ulaskom Venere u Devicu, pruža vam se šansa za brzu zaradu preko saradnje sa Škorpijom. Zahlađenje odnosa sa emotivnim partnerom. Vašu pažnju može da privuče neko koga poznajete preko posla. Izbegavajte konzervirane namirnice.

Bik

Vaš vladalac Venera ulazi u vrednu Devicu, donoseći vam prilike za nove, kreativne aranžmane. Pazite da vas ne prevari neko ko vam se predstavlja kao prijatelj. Slobodni Bikovi mogu da upoznaju umetnika ili sportistu. Podložnost infekcijama.

Blizanci

Vladalac vašeg ljubavnog života, Venera, ulazi u astrološku kuću privatnosti, donoseći majskim Blizancima zahlađenje odnosa sa partnerom i konflikte sa članovima porodice. Izbegavajte nepotrebne troškove i rizične finansijske transakcije.

Rak

Venerin ulazak u Devicu povoljno utiče na vaše poslovne aktivnosti i donosi vam uvećanje zarade, naročito ako ste junski Rak. Ipak, pazite da vas neko ne obmane praznim pričama. dugogodišnji partner želi da vam nametne svoju volju. Nesanica.

Lav

Dogovor o poslovnoj saradnji sa Vagom, donosi vam zaradu, ako se bavite intelektualnim ili zanimanjem koje podrazumeva češća putovanja. Napet aspekt između Saturna i Venere, koja danas ulazi u vaše astrološko polje novca, usporava neke poslove.

Devica

Planeta ljubavi, Venera, ulazi u vaš znak i pravi opoziciju sa Saturnom, simbolom prepreka, što nepovoljno utiče na vaš emotivni život. Ipak, slobodne Device mogu da upoznaju jednu interesantnu Škorpiju. Napeti aspekti Merkura, koji upravlja i vašim znakom i vašom karijerom, odlažu dogovore sa strancima.

Vaga

Vaš vladalac Venera, ulazi u astrološku kuću tajni, što nagoveštava mogućnost susreta sa starom simpatijom ili ulaska u tajnu romansu s nekim koga poznajete preko posla. Novac vam pristiže preko paralelnih ili honorarnih izvora prihoda.

Škorpija

Venera, koja upravlja vašim partnerskim odnosima, ulazi u znak Device, pa preko prijatelja možete da upoznate nekoga ko će vas zaintrigirati. Dugogodišnji partner sumnja u vašu vernost, što može dovesti do zahlađenja odnosa. Podložnost povredama.

Strelac

Planeta novca, Venera, ulazi u astrološko polje karijere i pravi sekstil sa Marsom, što vam donosi šansu da brzo dođete do solidne zarade. Aspekti Merkura, vladaoca partnerskih odnosa, unose tenziju u odnos sa voljenom osobom. Oprez u saobraćaju.

Jarac

Opozicija između vašeg vladaoca Saturna i Venere, planeta ograničenja i novca, očekuje vas kraći period stagnacije na poslovnom planu. Komunikacija sa voljenom osobom takođe može biti otežana, pa je neophodna obostrana tolerancija.

Vodolija

Kratkotrajna kriza u odnosu sa emotivnim partnerom, posledica je napetog aspekta između vašeg suvladaoca Saturna i Venere, planete ljubavi koja danas ulazi u Devicu. Pripazite kako rukujete sa novcem, jer su mogući vanredni izdaci.

Ribe

I vaš vladalac Neptun i Saturn u vašem znaku, obrazuju izazovne aspekte sa Venerom, planetom novca u astrološkoj kući partnerskih odnosa, donoseći vam probleme i u ljubavi i na poslu. Oprez prilikom sklapanja dogovora i potpisivanja ugovora.Izvor: Novosti

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar