STRAVIČNO! Muškarac iz Kovina napao decu, hteo da ih pregazi kolima: Dvojicu tinejdžera udario palicom

Od osumnjičenog je oduzeto motorno vozilo i nakon ispitivanja oštećenih i sveodoka biće podnet optužni predlog Osnovnom sudu u Smederevu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pixabay

P. Đ. (36) iz Kovina zadržan je po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Smederevu zbog sumnje da je izvršio nasilničko ponašanje prema maloletnim osobama.

Njemu se na teret stavlja da je svojim vozilom preprečio put B. N. (16), A. D. (15), Z. S. (16) i S. S. (14) i počeo verbalno da ih napada i upućuje uvrede, a potom je B. N. drvenom palicom udario po leđima, a oštećenog A. D. u predelu grudi, te su im konstatovane lake telesne povrede.

Osumnjičeni je potom seo u automobil i nasilnom vožnjom, velikom brzinom se približio maloletnim licima, ali su oni uspeli da se sklone i izbegli udarac. Od osumnjičenog je oduzeto motorno vozilo i nakon ispitivanja oštećenih i sveodoka biće podnet optužni predlog Osnovnom sudu u Smederevu.

Za krivično delo nasilničko ponašanje, koje čini onaj ko zlostavljanjem drugog, vršenjem nasilja prema drugom, izazivanjem tuče ili drskim ili bezobzirnim ponašanjem značajnije ugrožava spokojstvo građana ili teže remeti javni red i mir, i pritom drugom nanese laku telesnu povredu, kazniće se zatvorom od šest meseci do pet godina.Izvor: Telegraf

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar