Sramotna scena u beogradskom autobusu: Žena primetila šta radi devojčica i odmah reagovala

Devojčica na liniji 73 zauzela je četiri sedišta u autobusu i pušila paf dok joj je žena koja se našla u prevozu objašnjavala kako treba da se ponaša

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Wikimedia

Na popularnim beogradskim Instagram stranicama pojavile su se objave u kojima je opisana poprilično neprijatna situacija iz gradskog autobusa.

Naime, devojčica na liniji 73 zauzela je četiri sedišta u autobusu i pušila paf dok joj je žena koja se našla u prevozu objašnjavala kako treba da se ponaša.

– Jako neprijatna situacija na liniji 73. Devojčica je ušla i sela na četiri mesta na jedno sedište je stavila ranac na drugo stavila noge. Kada je žena ušla i pitala ju je da se pomeri, prvo je pomerila samo noge, a onda je i ranac. Žena joj je rekla da je osnovna kultura da se ne drže na sedištima. Ona je samo ignorisala i rekla da je ostavi na miru – navodi se u objavi i dodaje:

– Zatim je počela da puši paf i smeje se namerno dok su neki iza dobacivali i smejali se ženi koja je sve vreme pokušavala da joj objasni kako ne treba da se ponaša. Nastavila je da se smeje i puši i govori da je ostavi na miru. Žalosno je kako se današnja deca ponašaju pogotovo prema starijima.

Foto: Printscreen Instagram

Žena je takođe primetila da su ovakve scene sve češće.

Toakođe, gotovo svakodnevno dok se vozilo gradskim prevozom možemo da vidimo ovakve primere dece i omladine kako se ophode prema starijima. Ne samo da ne žele da ustupe mesto starijem, nego se i bahato ponašaju.Izvor: Objektiv.rs, Kurir

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar