Otkriven motiv svirepog ubistva u selu Vlaški Do: Ubila, pa raskomadala bivšeg muža uz pomoć dece?

Pritisnuta dokazima ona je priznala surovi zločin, dok se ćerka branila ćutanjem

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pixabay

Svirepo ubistvo muškarca T.A (54) u njegovoj kući u selu Vlaški Do, svakim časom dobija nove obrise. Zločin je priznala njegova bivša supruga Lj. J. (56), dok su joj kako je istraga utvrdila u zločinu pomagali ćerka i sin.

Kako je Informer već objavio Lj. J. je osumnjičena da je hicem iz pištolja ubila bivšeg supruga na spavanju, potom ga raskomadala i, uz pomoć ćerke A. A. (31) i sina M. A. (30), odvezla ostatke tela i bacila ih nasumice u 60 kilometara udaljenu šumu u okolini Kučeva.

Pritisnuta dokazima ona je priznala surovi zločin, dok se ćerka branila ćutanjem. Policija i dalje traga za sinom, koji je osumnjičen za saučesništvo.

Ono što se nije znalo je pitanje zbog čega se žena odlučila da uz pomoć dece likvidira bivšeg muža. Kako Informer saznaje iz pouzdanih izvora, iako su bili razvedeni T.A. je dozvolio bivšoj ženi i deci da žive u njegovoj kući.

Međutin kada je dolazio kod njih često je bio pijan i tada bi ih maltretirao. U očaju ona se odlučila na ubistvo. Sačekala je momenat uzela pištolj i opalila metak u njega dok je spavao. Odmah je preminuo, a njegovo telo je uz pomoć sina i ćerke isekla na komade i bacila u šumu daleko od sela u kome su živeli.

Ipak, efikasna istraga policije otkrila je zločin i ona je pritisnuta dokazima sve priznala, uz opasku da sin i ćerka nisu znali za ubistvo, ali da su joj pomogli da se reši tela.

Majci i ćerki je Viši sud u Požarevcu odredio pritvor do 30 dana, dok se za sinom jopš uvek traga.Izvor: Informer

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar