Nakon nesreće u Grčkoj 15 srpskih turista smešteno u bolnicu, više od 40 povređeno

Nesreća se desila na putu Atina-Solun, blizu graničnog prelaza Evzoni, a u njoj je smrtno stradalo svo četvoro putnika iz vozila

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Youtube/ EPT A.E. printscreen

Nakon teške saobraćajne nesreće jutros u Grčkoj kada je na autobus niške turističke agencije sa 78 putnika naletelo putničko vozilo, 15 srpskih turista zadržano je na bolničkom lečenju, potvrdio je za domaće medije vlasnik turističke agencije iz Niša “Skaj end San” Bojan Milosavljević.

Nesreća se desila na putu Atina-Solun, blizu graničnog prelaza Evzoni, a u njoj je smrtno stradalo svo četvoro putnika iz vozila.

Srpski turisti smešteni su u dve bolnice, ali srećom niko nije u životnoj opasnosti. Autobus je, nakon direktnog sudara sleteo sa puta i prevrnuo se, ali kako ističe vlasnik agencije, to se nije dogodilo pri punoj brzini, već je vozač uspeo da smanji brzinu, inače bi povrede bile mnogo gore.

Foto: Youtube/ EPT A.E. printscreen

Milosavljević je rekao da su putnici išli za Stavros, te da se čeka da se vidi ko će od njih nastaviti letovanje u Stavrosu, a ko želi da se vrati kući. Ukupno je povređeno više od 40 ljudi u autobusu. Agencija je uputila drugi autobus u Grčku da bude na raspolaganju putnicima, a kaže i da su druge agencije ponudile pomoć.

Uzrok nesreće za sada nije poznat, ali je nesumnjivo da je vozač putničkog automobila prešao u levu traku kojom se kretao autobus. Nakon sudara na njih je naletelo još jedno vozilo u kojem su bili majka i dete, ali oni nisu teže povređeni.Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar