Ma ćao bre! Sergej Trifunović priveden i kažnjen u Splitu zbog šetnje psa bez povoca

Glumac Sergej Trifunović kažnjen je pred Opštinskim prekršajnim sudom u Splitu sa 500 evra

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: TikTok/ Dnevno.hr

Glumac Sergej Trifunović priveden je juče u Splitu zbog vređanja policajca kao i držanja psa bez nadzora, a nakon što je pušten na slobodu i kažnjen.

Hrvatski mediji, snimili su glumca kako napušta policijsku stanicu, a tom prilikom, on se novinarima obratio sledećim rečima:

– Ma ćao bre. Evo sad ću da ti kažem što se zbivalo na plaži danas. Pogledaj ovo, ovo je znak zabranjeno okupljanje za pse. Oni tvrde da se znak vidi. Da li se vidi taj znak? – rekao je Sergej, dok je pokazivao znak koji je oblepljen papirima, a potom se udaljio.

Glumac Sergej Trifunović kažnjen je pred Opštinskim prekršajnim sudom u Splitu sa 500 evra zbog držanja psa bez nadzora i navodnog vređanja policijskih službenika.

Nakon što je pušten na slobodu i kažnjen, Sergej Trifunović se oglasio na svom Instagramu.

– Ok. Ajmo ovako. Maltretiranja koja sam danas doživeo mogu da se uporede sa istorijskim slikama u kojima gradom paradiraju policijske snage sa nekakvim prasećim glavama u majicama sa kragnom i Pit Bull sekjuriti bedžom, koji maltretiraju meštane i vlasnike kafića koji se ližu sa gradskom vlasti. Maltretiranja koja sam danas istrpeo nisam nikad i nigde. Da kontraparafraziram Olivera Dragojevića – nikada više neću doći u Split – napisao je Sergej.

– Adio. A bilo je lipo i svi vi moji dragi prijatelji iz Splita ste uvek dobrodošli – dodao je Trifunović.

@dnevno.hr Muke na moru #dnevnohr #sergejtrifunovic #split #hrvatska #sud #hrvatska #glumac ♬ original sound – dnevnohrIzvor: Informer

Komentari (1)

  1. Aha bitango bahata, misliš da ti je to Beograd gde ti gledaju kroz prste šta god da uradiš ... Bravo za Hrvatsku, trebalo je da mu zabrane ulazak u EU bar na 5 godina, malo je samo godinu dana ...

    Odgovori

Ostavite komentar