Užas na Paliluli: Majstor osumnjičen za polno uznemiravanje žene kod koje je došao da izvrši popravku

U daljem toku postupka biće ispitani svedoci, prikupljeni materijalni dokazi i preduzete druge radnje potrebne za donošenje odluke

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Youtube

Osumnjičeni B.E. saslušan je u prostorijama Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivično delo Polno uznemiravanje.

Prema navodima krivične prijave PS Palilula, osumnjičeni je krivično delo koje mu je stavljeno na teret učinio dana 12.08.2023. godine u stanu oštećene L.Đ. gde je bio angažovan radi vršenja građevinskih radova, na taj način što je otišao u toalet, a zatim pozvao oštećenu u pomoć, koja je potom došla do toaleta i zatekla otvorena vrata i okrivljenog koji je skinuo pantalone i jednom rukom držao svoj polni organ masturbirajući, dok je drugom rukom pokazivao oštećenoj da mu priđe, nakon čega je događaj prijavljen PS Stari grad.

Po nalogu ovog tužilaštva osumnjičenom B.E. je dana 12.08.2023. godine određeno zadržavanje u trajanju do 48 časova. Isti je prilikom saslušanja u prisustvu branioca izneo svoju odbranu i negirao izvršenje krivičnog dela. Nakon saslušanja, tužilaštvo je Prvom osnovnom sudu u Beogradu predložilo da se prema osumnjičenom odredi pritvor jer postoji opasnost od bekstva.

U daljem toku postupka biće ispitani svedoci, prikupljeni materijalni dokazi i preduzete druge radnje potrebne za donošenje odluke.

 Izvor: Telegraf

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar