Dunav film fest od 22. do 27. avgusta u Malom gradu Smederevske tvrđave

Festival je takmičarskog karaktera i žiri svake godine čine relevantni filmski radnici, koji će dodeliti nagradu Dunavska lađa za najbolji film u takmičarskoj selekciji

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Šesto izdanje Međunarodnog filmskog festivala Dunav Film Fest biće održano od 22. do 27. avgusta u Malom gradu Smederevske tvrđave.

Praznik filma koji već šest godina stavlja Smederevo na mapu festivalskih prestonica premijerno će prikazati najznačajnija ostvarenja podunavske kinematografije. Publika će pod vedrim nebom ponovo moći da uživa u preko trideset ostvarenja podeljenih u četiri programske celine na četiri atraktivne lokacije u Smederevu. Šesto izdanje obeležiće zapažena ostvarenja velikih festivala, nagrađivani i filmovi priznatih reditelja, kao i filmovi mladih autora i autorki čije karijere su tek na početku.

Festival je takmičarskog karaktera i žiri svake godine čine relevantni filmski radnici, koji će dodeliti nagradu Dunavska lađa za najbolji film u takmičarskoj selekciji.

Glavna lokacija festivala i ove godine biće Mali grad Smederevske tvrđave, dok će publika i dalje uživati na lokacijama poput Dunavskog parka, Platoa kod Кarađorđevog duda i u Centru za kulturu Smederevo.

Program kao i ostale informacije o festivalu biće uskoro dostupne na sajtu: dunavfilmfest.rs .Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar