DOBILI KUĆU OD POKOJNE KRALJICE KAO VENČANI DAR: Megan i Hari napustili Frogmor jer su nepoželjni (FOTO)

- Možemo potvrditi da su vojvoda i vojvotkinja od Saseksa napustili Frogmor - rekao je rukopoložilac kraljevskih finansija Majkl Stivens.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen Youtube

Princ Hari i njegova supruga Megan ispraznili su bivši dom Frogmor na imanju Vindzor, koji su koristili prilikom poseta Velikoj Britaniji, potvrdila je u četvrtak Bakingemska palata.

Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa zamoljeni su prošlog marta da isprazne kuću, nakon objavljivanja “Rezerve”, biografije princa Harija objavljene u januaru i vrlo kritične prema kraljevskoj porodici. “Frogmore cottage”, kuća od više od 400 kvadratnih metara pripada britanskoj kruni, a paru ju je ponudila kraljica Elizabeta II za venčanje 2019.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sara Morelli (@theroyalmemorabilia)

Hari i Megan žive u Kaliforniji otkako su se povukli s kraljevskih dužnosti 2020. Kako navodi britanska štampa, raniji dogovor im je omogućio korišćenje Frogmora tokom cele godine. Ali tamo su dolazili izuzetno retko otkako su se preselili u Sjedinjene Države.

“Možemo potvrditi da su vojvoda i vojvotkinja od Saseksa napustili Frogmor”, rekao je rukopoložilac kraljevskih finansija Majkl Stivens povodom objave godišnje potrošnje monarhije. Palata je odbila da kaže ko bi se mogao useliti u kuću. Prema pisanju britanske štampe kralj Čarls III želi da njegov brat Endru napusti mnogo veći “Royal Lodge” na imanju Vindzor kako bi se smestio u “Frogmore Cottage”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by PerezHilton.com (@perezhilton)Izvor: Kurir

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar