“Samo vrište, galame, odvratna su” Stravičan zločin: Ubila majku četvoro dece zbog igre u njenom dvorištu

U svom prvom pozivu hitnim službama Lorinc se požalila dispečeru na decu za koju je rekla da su u njenom dvorištu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pixabay/Pexels

Žena s Floride optužena je za ubistvo iz nehata nakon što je upucala svoju komšinicu crnkinju, majku četvoro dece zbog čije je igre ranije došlo do sukoba između njih dve.

Suzan Luis Lorinc, koja je ubila Ajik Ovens pucajući kroz ulazna vrata kuće dok je kucala na njih i tražila da izađe, neposredno pre toga nazvala je 911 i rekla da se oseća ugroženo.

Ovens je od nje zahtevala da izađe iz svog stana nakon što je vikala na njenu decu i pogodila rolnama njenog 10-godišnjeg sina, saopštila je šerifova kancelarija.

“Deca su odvratna”

U svom prvom pozivu hitnim službama Lorinc se požalila dispečeru na decu za koju je rekla da su u njenom dvorištu.

– Deca su mi u dvorištu. Ostavljaju sve svoje igračke. Samo vrište, galame, odvratna su – rekla je.

– Otišla sam i bacila rolne na drugu stranu, na šta mi je klinac rekao da će me prebiti i nastavio da mi dobacuje. Osećam se ugroženo u vlastitom domu. Trenutno je u mom dvorištu nekoliko dece. Bojim se za svoj život. Jako sam uplašena – govorila je Lorinc u pozivu hitnim službama policije.

Tokom tog poziva dispečer je rekao Lorinc da drži zaključana vrata i prozore i da će biti poslat policajac.

Ubrzo nakon toga žrtva je prišla njenim ulaznim vratima i lupala po njima vičući Lorinc da baci nešto na nju ako želi nešto da baci, navodi se u policijskom izveštaju. Nekoliko minuta kasnije, kad su policajci već bili upućeni na mesto događaja, par drugih hitnih poziva prijavilo je pucnjavu u tom području.

Drugi poziv na 911

U svom drugom pozivu 911 Lorinc je drhtavim glasom rekla da je pucala.

– O moj Bože. Ova gospođa mi je upravo pokušala da razvali vrata. Pucala sam kroz vrata. O moj Bože – rekla je.

– Žena je vrištala i vikala na mene pokušavajući da razvali moja vrata. Nisam znala šta da radim. Zgrabila sam pištolj i pucala u vrata jer sam mislila da će me ubiti – nastavila je Lorinc.

Kako piše CNN, starije dete tada je čulo “glasan prasak” i videlo kako njegova majka “tetura” od vrata dok mu govori da nazove 911.

Kada su policajci stigli na mesto događaja, Ovens je pronađena na zemlji te je prevezena u lokalnu bolnicu, gde je kasnije umrla.

Lorinc je istražiteljima tvrdila da je delovala u samoodbrani rekavši da je mislila da Ovens pokušava da joj razvali vrata i da je čula žrtvu kako joj preti da će je ubiti. Lorinc je rekla da je ispalila metak jer se osećala kao da je u smrtnoj opasnosti. Međutim, detektivi su utvrdili da njeni postupci nisu opravdani prema zakonu Floride.

U danima nakon ubistva Ovensova porodica više je puta pozivala na hapšenje i podizanje optužnice protiv ubice insistirajući na tome da je incident bio ničim izazvan i neopravdan.

Takođe su optužili Lorinc da je uznemiravala decu i vređala ih po rasnoj osnovi. Kad su istražitelji pitali Lorinc o navodima da je decu vređala po rasnoj osnovi, ona je to priznala i pravdala se da je koristila takve reči iz ljutnje.Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar