Još se ne predaje: Brenda iz “Beverli Hilsa” podelila užasne vesti sa obožavaocima

U maju 2016. godine podvrgnuta je mastektomiji. Godinu dana kasnije, bolest je otišla u remisiju, ali je već 2019. Šenen saznala da se njen rak vratio, proširio i da je u četvrtoj fazi

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen

Glumica Šenon Doerti, najpoznatija po ulozi Brende na Beverli Hilsu, obavestila je fanove da joj se rak proširio na mozak. Doherti je podelila snimak sebe u bolnici.

– 5. januara skener je pokazao metastaze u mom mozgu. Jučerašnji video prikazuje proces prilagođavanja maske koju nosite tokom zračenja mozga. 12. januara dogodio se prvi krug zračenja – napisala je ona u opisu svog videa.

– Moj strah je očigledan. Izuzetno sam klaustrofobična i svašta mi se dešavalo u životu. Imam sreće jer imam sjajne doktore poput dr Amina Mirahdija i neverovatne tehničare. Ali taj strah… Previranja… tajming svega… Ovako može izgledati rak – dodala je ona.

Rak dojke joj je dijagnostikovan 2015. godine.

Godinu dana kasnije, rekla je da se bolest proširila na njene limfne čvorove. U maju 2016. godine podvrgnuta je mastektomiji. Godinu dana kasnije, bolest je otišla u remisiju, ali je već 2019. Šenen saznala da se njen rak vratio, proširio i da je u četvrtoj fazi.

Ranije ove godine objavljeno je da se Doerti razvodi od svog supruga Kurta Isvarienka, za koga se udala u oktobru 2011. Njen predstavnik Lesli Sloun potvrdio je razvod za USA Tudej.



Izvor: Objektiv.rs, Novosti

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar