Tragedija kod Vrnjačke Banje: Objavljivale fotografije sa putovanja pre nesreće, pa zajedno otišle u smrt

Prijateljice su se otisnule na kraće putovanje sa koga je Radojka pre samo tri dana na Fejsbuk stranici objavila verovatno poslednju fotografiju sa Nadom.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pixabay/gdbaker

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila juče, nešto posle 16 sati, na lokalnom putu Goč – Vrnjačka Banja, kako se saznaje, poginuli su Nenad G. (62), Radojka Rašić (74) i Nada Generalović (61), dok je teške povrede zadobila Ljiljana P. (61) i ona se nalazi u Kliničkom centru u Kragujevcu.

Kako se nezvanično saznaje, Radojka je sa naših prostora i davno se odselila u Ameriku gde je dobila državljanstvo i sada se posle dužeg vremena vratila u zemlju da poseti prijatelje i rodbinu, piše Blic.

U želji da se opuste, otisnuli su se na kraće putovanje sa koga je Radojka pre samo tri dana na Fejsbuk stranici objavila verovatno poslednju fotografiju sa Nadom a u komentarima su im prijatelji uputili oproštajne poruke.

– Drage moje komšinice, i više od toga, sada ste s anđelima. Večno ćemo čuvati uspomene na vas i našeg Nenada – glasi jedan od komentara ispod fotografije Radojke i Nade sa poslednjeg putovanja.

Kako smo već izveštavali, udes se najverovatnije dogodio kada je vozač “škode”, beogradskih registarskih oznaka iz nepoznatih razloga izgubio kontrolu nad automobilom, sleteo s puta i snažno udario u drvo.

– Ljiljana P. prevezena je u Opštu bolnicu “Studenica” u Kraljevu dok su od zadobijenih povreda Nada, Nenad i Radojka preminuli na putu do bolnice. Ljiljana P. je potom zbog težine povreda prevezena u KC Kragujevac – navodi izvor upoznat sa istragom.



Izvor: Blic

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar