ZBOG NJEGA JE BAHAR OTPISAO BORJANA! Ovaj golman je reprezentativac Izraela (VIDEO)

Barak Bahar je odmah po stupanju na mesto šefa stručnog štabaCrvene zvezde odlučio da načini hrabar i radikalan potez.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Youtube screenshot

Odrekao se prvog čuvara mreže i kapitena kluba, Milana Borjana, što je Telegraf prvi javio.

Sam Borjan se oglasio potom i poručio da mu je teško pala takva odluka i da nešto tako nije zaslužio, a tom prilikom je otkrio i detalje samog razgovora sa Baharom, koji se dogodio telefonskim putem dok je na odmoru sa porodicom u Parizu.

Odmah posle odluke Bahara da ne računa na Borjana, usledila su i razmišljanja ko bi mogao da bude njegova zamena. Mnogima bi logičan izbor mogao da bude povremeni reprezentativac Srbije Aleksandar Jovanović, koji je i ranije dovođen u vezu sa Zvezdom, pričalo se i o Vladanu Kovačeviću, koji je bio najbolji golman poljske lige.

Međutim, Barak ipak gleda ka svojoj domovini, a prema navodima Žurnala, prvi pik za novog golmana Zvezde je Omri Glacer, 27-godišnji čuvar mreže Hapoel Ber Ševe.

Glacer je postao golman Ber Ševe 2021. godine, kada je prešao iz Makabija iz Haife, gde ga je vodio upravo Barak Bahar, koji je odlično upoznat sa njegovim kvalitetima.

Prošle godine je Glacer u svim takmičenjima za Ber Ševu na 49 utakmica primio 40 golova i imao 22 “klin šita”, a postao je i prvi golman reprezentacije Izraela, gde je branio svih 90 minuta na četiri od poslednjih šest utakmica ove reprezentacije.

Interesantno je da je prvi poziv u reprezentaciju dobio još krajem 2016. godine, debitovao je u Februaru 2017. godine, potom dugo nije bio u A timu, da bi novi poziv dobio od marta 2022. godine, a ustalio se kao prvi čuvar Izraela od septembra.

Glacer ugovor sa Ber Ševom ima do 2026. godine, a Transfermarkt ga procenjuje na 1,4 miliona evra.



Izvor: Telegraf

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar