“Čekao sam da zapuca, rekao je da je već pobio ljude”; Otkriveni novi detalji o MASAKRU u Mladenovcu

Pre taksiste saslušan je Jovan Marković vlasnik automobila koji je ubica ukrao iz njegovog dvorišta, kako bi se prevezao do Malog Požarevca.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/društvene mreže

Završeno je saslušanje taksiste Dragoslava Antonovića iz Smedereva starog oko 60 godina nakon dvočasovnog ispitivanja u istrazi masovnog ubistva koje je počinio U.B.

Iz Tužilaštva zbog istrage nisu mogli da nam daju više informacija, ali naš izvor blizak taksisti kaže da se on ni danas, mesec dana kasnije, nije oporavio od šoka.

– Rekao mi je: Mnogo je gadan osećaj. Čekao sam samo da taj momak zapuca kad je rekao devojci koju sam vozio kad je on upao, da je vec pobio ljude i da ce i nas ako ga ne budemo slušali – kazao je izvor Republike.

Pre taksiste saslušan je Jovan Marković, vlasnik automobila koji je ubica ukrao iz njegovog dvorišta i prevezao se do Malog Požarevca sa njim.

– Bio sam u sobi i čuo verglanje auta, a potom da je neko “isterao” auto iz garaže. Izašao sam iz kuće i video da auta nema u garaži. Mislio sam možda je otac uzeo auto ili drugar neki, da mu je trebao mu je auto, ali se nije javio. Mi smo na selu, jedni kod drugih uvek možemo da uđemo i uzmemo šta nam kad treba, i kad se ne javimo. Okrenuo sam nekoliko brojeva, svi kažu da auto nije kod njih. Krenuli smo s drugim autom po selu do svih drugara da proverimo i u međuvremenu smo čuli da je neko pobio ljude po Duboni i Malom Orašju. Moja kuća je u Šepšinu – rekao je Marković.

U ovom momentu pa do kraja radnog vremena tužilastva bice saslusana jos cetiri svedoka iz Dubone od kojih su neki ocevici uzasnih scena. Saslusanja u ovom slucaju planirana su i sutra , kao i u ponedeljak.



Izvor: Republika

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar