“Da se ja pitam, takvi ne bi imali pristup klubu”: Asa Partizana iznervirala priča o dolasku Vranješa

Bura ne prestaje.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Youtube/Printscreen/ Kurir

Bojan Ostojić bio je deo ekipe Partizana koja je odnela poslednji trofej u Humsku. Ostojić je dao gol u finalu Kupa za pobedu i Partizan od tada nije osvojio nijedan trofej.

Fudbaler Teleoptika bio je kritičan prema učinku ekipe u kojoj je igrao najbolji fudbal u karijeri.

„Pratim svaku utakmicu, čak i neke treninge, jer provodimo dosta vremena na sportskom centru Teleoptik, pa tako bacim oko tamo gde sam ja bio do juče na treninzima. Ja sam došao u klub 2016. godine. Nažalost, ovo je možda najlošija sezona od tada i mnogo mi je žao zbog toga, jer ovi momci koji su tu nisu zaslužili da budu četvrti na tabeli. Znam koliko su posvećeni svakom treningu i kako treniraju. Verovatno je došao pad forme cele ekipe, jer dosta tih igrača je iznelo prethodnu sezonu na svojim leđima, kako u domaćem prvenstvu, tako i na evropskoj sceni“.

Pominje se dolazak novih igrača koji su nekada govorili loše o Partizanu, a velika bura se podigla zbog pominjanja Ognjena Vranješa.

„Ne ulazeći u kvalitet igrača ili bilo koga, lično smatram da bi to bio loš potez za klub. To ne ide u prilog dešavanjima na prethodnoj utakmici, koja bi se sigurno preslikala i na celu narednu sezonu, donela negativan efekat na tribine i teren. To je samo jedan od primera, a imali smo ih u prošlosti. Da sam neko ko se pita i donosi tako teške odluke, takvi igrači ne bi smeli da imaju pristup klubu, jer jednostavno ko vređa Partizan, zaposlene u njemu, bilo da se radi o ljudima koji kose travu ili rade u administraciji, ne zaslužuje da nosi dres i grb kluba“, zaključio je Bojan Ostojić za Nogomania.rs.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar