Mladić (20) koji je na Vračaru ranio dve osobe dobro poznat policiji: Brz na nožu, lak na obaraču

Uhapšen je nakon kraće potrage nedaleko od mesta pucnjave

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/Pixabay

Nemanji Đ. (20), koji se sumnjiči da je 22. maja na Vračaru upucao A. P. (26) i D. L. (21) a potom pobegao u garažu u Čuburskoj ulici, sudi se pred Višim sudom u Beogradu za pokušaj ubistva kada je sa još dvojicom muškaraca, u novembru 2021. nožem teško povredio Milana J..

Nemanja Đ. i još dvojica muškaraca su 3. novembra 2021. godine u poznatoj kafani, takođe na Vračaru, teško povredili Milana J., a ovo delo okarakterisano je kao ubistvo u pokušaju.

– Oni su tada nakon kraće rasprave nožem izboli Milana J., a u toku je suđenje za ovo krivično delo, ročište je zakazano za jun mesec – navodi izvor portala Nova.rs.

Ranio dva momka, pa pobegao

Kako se sumnja, Nemanja Đ. je u 22. maja u Ulici Maksima Gorkog, hicima iz vatrenog oružja naneo teške telesne povrede dvadesetšestogodišnjem Andreju P. iz Beograda i dvadesetjednogodišnjem Damjanu L., državljaninu Severne Makedonije, a zatim pobegao.

Uhapšen je nakon kraće potrage nedaleko od mesta pucnjave, kod Čuburskog parka, a prilikom hapšenja kod njega je pronađen pištolj, kačket i naočare.Izvor: Informer

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar