Putnici izgubili živce, stjuardese nemoćne: Zbog OVOG poteza putnice u avionu svi su zanemeli

Ispostavilo se da je jedna putnica mrtva-hladna rešila da sređuje svoje nokte tokom leta, iako to nije preporučljivo raditi. Pritom je koristila i aceton, što je dodatno izazvalo bes putnika

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: printscreen Youtube/ DeadlinenewsTV

Više od stotinu putnika jednog leta u Australiji izgubilo je živce nakon što se avionom raširio nesnosan miris laka za nokte.

Ispostavilo se da je jedna putnica mrtva-hladna rešila da sređuje svoje nokte tokom leta, iako to nije preporučljivo raditi. Pritom je koristila i aceton, što je dodatno izazvalo bes putnika.

Od nje je više puta zatraženo da prestane, jer je jak miris laka ispunio unutrašnjost aviona, ali je ona to odbila, prenosi Dejli mejl.

“Stjuardesa ju je zamolila nakon naše intervencije, ali ona nije stala, jer je u trenutku kada se stjuardesa umešala, stavljala završni sloj”, navela je jedna od putnica na mreži Reddit.

U Australiji avio kompanija Virgin dozvoljavaju putnicima da spakuju lak za nokte i sredstvo za uklanjanje laka za nokte u ručni prtljag, ali je upotreba u avionu strogo zabranjena.



Izvor: Daily Mail

Komentari (1)

  1. Boze pa aceton je lako zapaljiv materijal kako ga je unela ??? A gde je njoj samoj pamet prvo opasno je drugo smetace ljudima i treba takvu reakciju da ocekuje

    Odgovori

Ostavite komentar