Ucenjivala ga snimcima i fotografijama: Poznati ZAGREBAČKI BIZNISMEN skupo platio odnose sa striptizetom

Ona se tokom istrage branila da su zaista bili u intimnoj vezi pet godina

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Picjumbo/Viktor Hanacek

Striptizeta u jednom zagrebačkom lokalu iznuđivala je novac od poznatog biznismena kome je pružala seksualne usluge ucenjujući ga eksplicitnim snimcima seksualnih odnosa, piše Danica.

Prema optužnici, sve se dešavalo od aprila do početka septembra prošle godine u Zagrebu, a ona je partneru više puta pretila objavljivanjem snimaka ako joj ne isplati novac.

Zbog toga joj je u dva navrata isplatio ukupno oko 26.000 kuna, a “pukao” je kada je od njega zatraženo još 100.000 kuna.

Tada je odlučio da sve prijavi policiji. Početkom septembra policija i muškarac odlučili su da joj postave zamku u kafiću Leks na Slavonskoj aveniji. Međutim, “tajna policijska akcija je obustavljena jer je kompromitovana i nije joj uplaćen traženi iznos od 100.000 kuna”.

Ona se tokom istrage branila da su zaista bili u intimnoj vezi pet godina i da nije tačno da je od njega iznuđivala novac.

„Imam samo jednu njegovu fotografiju, dok on ima više mojih seksualno eksplicitnih fotografija. Novac koji mi je isplatio je zapravo bio kredit zbog popravke u stanu i trebalo je da mu ga vratim. Osim toga, ne znam ništa o navodnoj policijskoj zamci koja je trebalo da se desi“, rekla je ona tužiocima.

Međutim, svedočenje žrtve i brojni materijalni dokazi, poput poruka koje su razmenili, pobijaju njenu odbranu.

Preduzetnik je u istrazi svedočio da je 2017. godine upoznao žensku osobu koja je bila zaposlena kao striptizeta u striptiz baru Red Carpet kod hotela Šeraton.

“Nakon toga smo se u više navrata sastajali u raznim hotelima na području Zagreba, gde mi je povremeno pružala seksualne usluge za novac po ceni od najmanje 5.000 kuna, a jednom sam je posetio i u njenom stanu u Zagrebu.

Sastajali smo se u proseku jednom mesečno i takvo druženje je trajalo do prošlog jula kada smo se poslednji put sreli na mojoj adresi u Zagrebu. A onda sam joj platio 5.000 kuna za seks. Ona je tokom naše veze više puta od mene pozajmljivala velike svote novca, ukupno oko 30.000 kuna“, naglasio je on.

Ali krajem aprila, kaže, počeli su prvi ozbiljni problemi sa njom jer je počela da ga ucenjuje, traži još novca i preteći da će njegove eksplicitne fotografije, poslati njegovoj porodici i njegovom radnom mestu.

Žena je uhapšena 8. septembra prošle godine i jedno vreme je provela u istražnom zatvoru, nakon čega je puštena da se brani sa slobode.

Inače, ona je zaposlena u sopstvenoj firmi i prima platu od 1.000 evra. Njena kompanija je registrovana za „delatnost nege i održavanja tela, salon lepote i delatnosti za unapređenje kvaliteta života”. Vlasnica je stana i poslovnog prostora u Zagrebu.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar