Prosvetari prekidaju štrajk koji su počeli u petak: Odluku doneli iz veoma bitnog razloga

Nastava će se održavati redovno

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
youtube printscreen

Sindikati ističu da od odgovornih u državi traže da u skladu sa svojim zakonskim ovlašćenjima učine sve kako tragedija, kakva se dogodil u OŠ “Vladislav Ribnikar” ne bi ponovila nigde i nikada u našoj državi.

Sindikat radnika u prosveti Srbije saopštio je danas da je doneo odluku o prekidu štrajka koji su započeli u petak zbog tragedije u beogradskoj Osnovnoj školi “Vladislav Robnikar”.

U saopštenju je navedeno da će svi članovi tog sindikata od sutra, 8. maja održavati nastavu po rasporedu časova u školama redovno.

“Odluku donosimo u najboljoj nameri, kako bismo svojim aktivnostima pomogli u obezbeđivanju sigurnog okruženja za našu decu i zaposlene u ustanovama obrazovanja i vaspitanja”, stoji u saopštenju.

Sindikati ističu da od odgovornih u državi traže da u skladu sa svojim zakonskim ovlašćenjima učine sve kako se ovakva tragedija ne bi ponovila nigde i nikada u našoj državi.

Sindikat radnika u prosveti Srbije saopštio je da u petak stupaju u štrajk, nakon napada u Osnovnoj školi “Vladislav Ribnikar” u Beogradu, gde je ubijeno osam učenika i radnik obezbeđenja.



Izvor: Telegraf.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar