Horoskop za 7. maj: BLIZANCI su puni energije, VAGA u ljubavi donosi nepromišljene zaključke

Astro prilike za danas

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Picjumbo/Karel Rakovsky

OVAN

Odlična podrška poslovnih saradnika. Ne zaboravite da ih nagradite. Na emotivnom polju ste u dobroj komunikaciji sa partnerom. Nemate veće probleme sa zdravljem.

BIK

Savršene prilike u ovom danu pojačavaju vašu sposobnost kombinatorike. Zato se posvetite poslu i svojim kreativnim planovima. Imate odličnu saradnju sa emotivnim partnerom jer ste se unapred organizovali. Odlično zdravlje.

BLIZANCI

Puni ste energije i pozitivne dramatičnosti, a to vas ubrzava. Ipak, do kraja dana uspostavljate red i poslovno ste zadovoljni. Neshvaćeni ste u ljubavnoj priči je, ne znate šta partner želi i ponašate se neodgovorno. Nemate tegobe.

RAK

Danas su na poslu moguće  brige. Imajte poverenja u svoje poduhvate i odluke. Nemojte biti pasivni u ljubavnim odnosima. Preduzmite bilo kakavu inicijativu. Povedite računa o ishrani.

LAV

Iako ste samostalni i jaki na poslovnom planu, potrebna vam je saradnja sa iskusnijim ljudima. Zato se nemojte ustručavati da tražite savet i pomoć. Držite se neutranih tema jer u suprotnom možete ući u sukob sa partnerom.
Odlično zdravlje.

DEVICA

Težite tačnosti u poslu, pa se često nađete u problemu. Budite fleksibilniji, jer će vam to olakšati saradnju sa kolegama.
Ako nema ljubavi i bliskosti, promašili ste partnera. Zdravlje dobro.

VAGA

Danas volite da imate konstruktivne rasprave sa određenim ciljem i temom. Međutim, drugi nisu raspoloženi za tu vrstu komunikacije, pa ćete imati više monologa nego dijaloga. U ljubavi donosite nepromišljene odluke i zaključke. Zdravlje solidno.

ŠKORPIJA

Ceo dan trražite skriveni smisao u nekim dogovorima koje ste ostvarili. Nemojte se opterećivati besmislenim stvarima, već budite praktični. Komunikacija je odlična, pa su vam emotivni odnosi dobro izbalanasirani. Promenljivo zdravlje.

STRELAC

Vaš radoznali duh ipak ima neke besmislene forme. Fokusirajte se na praktični deo posla bez previše filozofije. Previše emocija prolazi. Zato niste spremni da se suočite sa partnerovim potrebama. Zdravlje promenljivo.

JARAC

Uključite se u tok koji ste već uspostavili. Nije potrebno da izmišljate toplu vodu. Imate sve resurse pred sobom. Vaše nade u ljubavi su ispunjene, pa je dovoljno da se posvetite partneru i domu koji ste tek napravili.Odlično zdravlje.

VODOLIJA

Kreativni ste i sve vam ide od ruke. Zato ste obasjani zadovoljstvom, a ego je na nebu. Imate puno pravo da zahtevate više pažnje od emotivnog partnera. U suprotnom potražite osobu koja će vas više poštovati. Imate dobro opšte stanje zdravlja.

RIBE

Motivisani ste i imate snagu da pomerite planine. Dovoljno je to što će vas neko pohvaliti. Odličan i kreativan poslovni dan.
U ljubavi ste manje zainteresovani za saradnju. Gledate sebe i svoje potrebe.
Na polju zdravlja problem sa hormonima.

 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar