ALARMANTNO! Deca u školama oponašaju MASAKR NA VRAČARU! Reagujmo dok ne bude kasno! (VIDEO)

Koliko je situacija alarmantna govori i vest da je danas jedan učenik u osnovnoj školi u Obrenovcu izvadio i mahao plastičnim pištoljem, oponašajući jučerašnju tragediju

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Twitter/video

Na društvenim mrežama osvanuo je snimak koji prikazuje učenike jedne škole koji bez ikakve empatije imitiraju krvavi pir iz Osnovne škole “Vladislav Ribnikar” u centru Beograda.

Koliko je ovo veliki društveni problem vidi se na drušvenim mrežama gde je se deca ponašaju kao da im je ubica postao idol, a mnoga deca prave i profil sa njegovim imenom, kao i stranice sa porukama podrške.

Pored ovakvih bizarnih slučajeva, pojavio se i video-snimak koji prikazuje učenike jedne škole kako, bez empatije i solidarnosti, imitiraju masakr koji se dogodio u na Vračaru.

Koliko je situacija alarmantna, govori i vest od  jutros da je jedan učenik u osnovnoj školi u Obrenovcu izvadio i mahao plastičnim pištoljem, oponašajući tragediju koja se juče dogodila na Vračaru.

Za ubijene vršnjake ih, izgleda, ne grize savest, niti su im vredni pomena, ali zato veličaju ubicu i njegov postupak. Ovakva objava izazvala je lavinu komentara na društvenim mrežama.

“Ovo je vrlo zabrinjavajuće!”

“Šta reći na ovo? Treba da ih je sramota!”

“Nije se desilo njima, a bitan je broj pregleda. Nemaju empatije!”

“Ukinite telefone, spasite decu!”

“Psiholozi će imati pune ruke posla po školama.” – glase samo neki od komentara.

Podsetimo, učenik sedmog razreda OŠ “Vladislav Ribnikar” Kosta K. (13), u sredu je hicima iz pištolja usmrtio osam učenika i učenica, kao i radnika obezbeđenja. Šest učenika i učenica je ranio, kao i nastavnicu istorije koja mu je predavala.



Izvor: Objektiv.rs, Informer

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar