Tri horoskopska znaka čeka neopisiva SREĆA kada prođu ISKUŠENJA na početku ovog meseca

Očekuju ih iskušenja koja će savladati, a onda i uživati u sreći.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pixabay/Kohji Asakawa

Tri horoskopska znaka imaće iskušenja. Iako možda mislite da ovoj priči sledi tužan kraj, nije tako. Oni će sve prepreke uspešno prevazići i na kraju izaći kao pobednici. Biće još uspešniji i srećniji.

Pogledajte da li ste među horoskopskim znacima koji će biti srećni kada prođe tmuran period.

Bik

Ovaj mesec pripada njima, ali astrolozi i nemaju tako dobro prognoze. Bikovi biće pred velikim iskušenjima, a mnogo je važno da sačuvate vedar duh i smirenost, jer samo tako možete sve prevazići. Planovi koje ste imali neće se realizovati, a mnogi će iskoristiti vaš loš period da vam postave nogu kako biste dodatno potonuli. Sada ćete videti ko su vam pravi prijatelji. Bitno je da ostanete pametni, jer će se od sredine meseca stvari srediti. U drugoj polovini biće odličnih vesti za vas, a pojaviće se i neke prilike koje ste toliko čekali.

Lav

U prvoj polovini meseca delovaće kao da vama ništa ne ide od ruke, a posebno ćete se osećati krivim jer ste propustili neke šanse. Neće vam biti ni do čega u prvoj polovini meseca, posebno ne do druženja. Međutim, nakon 20. maja očekujte poziv koji bi mogao sve da preokrene. Nakon tog poziva moraćete da donesete odluku, zato dobro razmislite.

Jarac

Za vas je početak meseca obeležen blagom depresijom i svađama. Za sada ste se prepustili porocima, ali ima vremena da sve ispravite. Neki su jako blizu razvoda ili raskida. Taman kada pomislite da je loš period gotov, biće opet svađa zbog kojih vam neće biti pravo. Ipak, morate da znate da su neki sukobi jednostavno neizbežni. Sredinom meseca osetićete mir i biće vam lakše. Imaćete normalne razgovore sa porodicom, prijateljima i kolegama



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar