Nataša Šavija iznela detalje o brutalnom prebijanju: Ne mogu da opišem koja je to snaga, pljujem krv

Starleta kaže da se posle udaraca vratila u salu da bi svi videli šta joj se desilo, ali da ju je obezbeđenje izbacilo

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen Instagram

Nataša Šavija brutalno je pretučena u noći između nedelje i ponedeljka. Ona je za Kurir ispričala da se sve dogodilo na jednoj svadbi.

Izvor blizak istrazi pokrenutoj zbog sinoćnjeg brutalnog prebijanja Nataše Šavije potvrdio je da je za to krivično delo osumnjičen Stefan Karić.

– Policija intenzivno traga za Stefanom Karićem koji je osumnjičen da je sinoć u etno selu Vrdnička kula napao Natašu Šaviju i naneo joj teške telesne povrede a zatim pobegao sa mesta gde se dogodio incident – kratko je rekao sagovornik.

Fotografija sa svadbe Foto: printscreen Instagram/

On napominje da bi operativnim radom trebalo brzo da bude lociran i priveden, a o čitavom slučaju obavešteno je i nadležno javno tužilaštvo.

Mediji su preneli da je u pitanju bivši zadrugar Stefan Karić, što je ona navodno prijavila policiji koja je s njom obavila razgovor u bolnici.

– Bilo je na svadbi, mogu reći da će ta osoba završiti ili u zatvoru ili sa nanogicom. Neću se zaustaviti dok ne bude odgovarao za ovo što mi je uradio. Ja sam u bolnici, na intenzivnoj nezi, slomljena mi je vilična kost, nešto sa okom nije u redu – kaže Šavija.

– Sve se desilo kod toaleta, gde nije bilo ljudi. Nisam sigurna ni da li je u tom momentu tu u blizini bilo obezbeđenja. Dva puta me je tako jako počupao da su mi otpali pramenovi. Ja ne mogu da opišem koja je to snaga, ne znam da li se tako kači s muškarcima. Čovek mrzi žene, on je negativan prema ženama iako deluje kao cica moca. Pogotovo mrzi lepe žene. Bio je jako pijan. Lupio mi je takvu šamračinu da mi se zamantalo. Tad je krenuo da izlazi napolje, ne mogu da se setim da li me je bacio na pod ili sam sama pala, htela sam da mu vratim, povukla sam ga za majicu, opet me je počupao i udario pesnicom. Zatvorilo mi se oko, ovo je katastrofa, čekam operaciju, još nisu precizno rekli kada će biti – priča Nataša.

Ona kaže da se nakon brutalnih udaraca vratila u salu.

– Vratila sam se se za sto da bi svi videli šta mi se desilo, ali me je obezbeđenje izbacilo. Bio je tu neki čovek, otpratio me je do taksija, ja sam otišla do bolnice i tada došla je policija – prepričava starleta.

Na pitanje kako se sada oseća rekla je:

– Loše. Pljujem krv i ide mi iz nosa.Izvor: Kurir

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar