Blejk Lajli propustiće ovogodišnju Met Galu, a evo šta će raditi umesto toga!

U susret modnom događaju godine doazi vest da neće doći jedna od kraljica crvenog tepiha ove manifestacije

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/PrintScreen/Youtube

Dan nas deli do Met Gale 2023. godine koja će biti posvećena legendarnom Karlu Lagerfeldu. u susret modnom događaju godine doazi vest da neće doći jedna od kraljica crvenog tepiha ove manifestacije. Razočaranja je mnogo, ali sjajnih modnih izdanja za pamćenje sigurno neće nedostajati.

Blejk Lajli propustiće ovogodišnju Met Galu dok je prošle godine bila kopresedavajuća, a u Versače haljini priredila je nezaboravan nastup. Njena haljina bila je posvećena Kipu slobode izgrađenom 1885. godine a toaleta se “transformisala” pred svima. Divan je bila Blejk na tom događaju.

U izjavi za E! News prričajući o tome da je nećemo videti sutra u Metropoliten muzeju, glumica je poručila sledeće:

– Umesto toga, gledaću na televiziji sa svog kauča.

Blejk Lajvli je pre nekoliko meseci sa suprugom Rajanom Rejnoldsom dobila četvrto dete. Radosnu vest otkrila je pozirajući sa mužem i svekrvom povodom Superboula koji je ove godine organizovan u Arizni, pre skoro tri meseca.Met Gala koja se organizuje od 1948. godine a kojom od 1995. presedava urednica američkog “Voga” nastavlja sa starom tradicijom pa će biti oprganizovana prvog ponedeljka u maju. Događaj je zbog epidemije korone bio otkazan 2020. a 2021. upriličen je u septembru. Tema je “Karl Lagerfeld: linija lepote”. Manifestacija je psolednjih godina bila i na meti kritika da je navodno izgubila na reputaciji, očekuje se da će se upravo zbog pomenute teme vratiti na stari put.Izvor: Kurir

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar