Bekam javno o svom poremećaju: Ustaje usred noći da čisti kuću, a zbog toga se svađao i sa Viktorijom

Dejvid je nešto ranije priznao da mora da drži predmete u pravoj liniji ili u parovima

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Youtube

On je objasnio da je svestan da je njegovo ponašanje čudno.

Penzionisani fudbaler Dejvid Bekam (47) otkriće u svom dokumentarcu do sada nepoznate detalje o svom životu.

Naime, ovaj projekat vredi 16 miliona funti, a između ostalog, otkriće sve o svojoj borbi sa opsesivno-kompulzivnim poremećajem, koji ga satima noću drži budnim, piše Dejli mejl.

Dejvid je nešto ranije priznao da mora da drži predmete u pravoj liniji ili u parovima, a sada je otkrio kako ostaje budan noću da čisti dok njegova porodica spava.

– Kada svi odu u krevet, obilazim kuću i čistim. Čistim sveće, resetujem prekidače, gledam da li je sve uredno. Mrzim da se budim u neredu. Sečem vosak za sveće, čistim staklo – otkrio je on između ostalog.

On je objasnio da je svestan da je njegovo ponašanje čudno i priznao da se posvađao sa suprugom Viktorijom, jer ona nije stavila slanik na predviđeno mesto.

Podsetimo, Netfliks je prošlog leta najavio snimanje dokumentarne serije u kojoj će Bekam otkriti sve o svojim skromnim počecima i uspehu koji je usledio. U dokumentarcu će biti prikazani privatni arhivski snimci i intervjui sa članovima njegove porodice i drugim važnim ličnostima iz njegovog života.Izvor: Telegraf

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar