“SNIMAK POROĐAJA JE NASTAO NENAMERNO”! Oglasila se instrumetarka iz Narodnog fronta

Medicinska sestra iz GAK "Narodni front" koja je na TikToku objavljivala uživo sve što se dešava u operacionoj sali ove zdravstvene ustanove, oglasila se na Tik Toku

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Twitter

Medicinska sestra, koja je objavljivala na društvenim mrežama slike nagih žena iz porođajnih sala, oglasila se i navela da je snimak nastao u noćnoj smeni nenamerno.

Medicinska sestra iz GAK “Narodni front” koja je na TikToku objavljivala uživo sve što se dešava u operacionoj sali ove zdravstvene ustanove, oglasila se na Tik Toku i navela da je snimak nastao nenamerno.

“Želim da objasnim uživo snimak koji je emitovan sa mog profila u periodu od 04 do 05h dana 26.04.2023. Snimak je nastao nenamerno. U noćnom dežurstvu svi smo svesni da je zabranjena upotreba mobilnog telefona u sali, ali kako su nas pozvali za hitan carski rez, samo sam telefon ostavila prislonjen o rešetku za rukavice, nesvesna da se upalila kamera koja je prenosila uživo prenos na Tik Toku. Pre poziva u salu smo gledali Tik Tok i to je poslednje ostalo uključeno. Iz snimka se vidi da niko u sali nije bio svestan da odloženi telefon vrši prenos uživo. Snimak je nastao spontano. Osim pacijenta, vidim se i ja gde se spremam za operaciju i učestvujem u istoj. Ja se izvinjavam pacijentu kojoj je povređena privatnost, pacijentkinjinoj porodici kao i široj javnosti. Ja sam medicinska sestra – instrumentarka unazad 14 godina i ceo svoj radni vek gradila sam odnos između pacijenta i medicinske sestre na principima sestrinske etike i prema dobrim pravilima struke. Najiskrenije mi je žao što je nastao uživo prenos jer moje aktivnosti na Tik Toku su bile usmerene uglavnom na moju porodicu, prijatelje i na edukativni sadržaj koji ni u jednom videu nije sadrzavao podatke o ličnosti niti bio u suprotosti sa medicinskom etikom. Još jednom, ponavljam da mi je duboko žao i da se iskreno izvinjavam pacijentkinji, njenoj porodici, klinici koja me hrani, svim svojim kolegama celokupnoj javnosti” glasi njena objava na društvenim mrežama.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

  1. Ma šta nam napriča, zato što je snimak nastao "slučajno" ti si u objavi prethodnog dana NAJAVILA live strim i pozvala pratioce da spreme pitanja? Ona je svojim rukama u STERILNU operacionu salu unosila mobilni telefon, koji je verovatno nosila i u WC i ko zna gde! Posle je za vreme operacije tim istim ZAGAĐENIM rukama hirurgu dodavala instrumente tokom operacije! Da li je onda iznenađenje što se posle operacija vrlo često dešava da pacijenti dobiju SEPSU a ne retko i UMRU zbog sepse? A zašto je sve to radila? Za pregršt LAJKOVA i popularnost na društvenoj mreži! BOLESNO !

    Odgovori

Ostavite komentar