Kadirov NAREDIO vojnicima da budu spremi: Kontraofanziva će doneti neprijatelju velike gubitke

Dodaje da su za uspešnu kontraofanzivu potrebni veliki resursi

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/YT

Pozivam našu vojsku da zaplene što više uzoraka potpuno novog zapadnog oružja kako bismo popunili naše kolekcije, poručio lider Čečenije.

Lider Čečenije Ramzan Kadirov izjavio je će navodna kontraofanziva Oružanih snaga Ukrajine, o kojoj pišu zapadni mediji, ići na ruku Rusiji, a neprijatelju će doneti velike gubitke.

– Kontraofanziva ukrajinskih satanista i NATO plaćenika ići će u našu korist. A kao višnja na torti – trofeji, uzorci strane tehnike, gomile zarobljenika za koje će se, kao i uvek, ispostaviti da su `vojni kuvari ili električari – ironično je poručio Kadirov na Telegramu.

Dodaje da su za uspešnu kontraofanzivu potrebni veliki resursi, a da su gubici napadača neizbežni, napominjući da su položaji ruske vojske “povoljni, utvrđeni”.

Kako je Kadirov naveo, “metode i manevri Oružanih snaga Ukrajine su predvidljivi, a odbrambeni položaj ruskih trupa omogućiće im da koriste manje resursa”.

– Dakle, ako NATO i ukrajinski nacisti žele da izvrše kontranapad u bilo kom pravcu, pozivam našu vojsku da zaplene što više uzoraka potpuno novog zapadnog oružja kako bismo popunili naše kolekcije – naglasio je.

U Rusiji je danas odlična situacija, zaključio je čečenski lider, a društvo je konsolidovano kao nikada ranije i kao ni u jednoj drugoj zemlji.



Izvor: Informer

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar