VAR dva puta pomogao Vojvodini: TSC u samom finišu ispustio pobedu, Čukarički pobedio u Ivanjici!

Dva odlična meča u srpskom prvenstvu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Twitter/FK Vojvodina

Fudbaleri TSC-a su na svom terenu u Bačkoj Topoli odigrali nerešeno protiv Vojvodine 1:1 u okviru 29. kola Mozzart Bet Superlige Srbije.

Jedini pogodak na meču delo je napadača domaćeg tima Petra Ratkova u 17. minutu, kada mu je asistirao Luka Ilić. Svoje šanse imala je i Vojvodina, ali nijedna lopta nije otišla iza leđa Veljka Ilića.

Ključni momenat meča odigrao se u samom finišu susreta kada je VAR dosudio penal za Vojvodinu, koji je u 90. minutu u pogodak pretvorio Uroš Nikolić.

Ipak, to nije bilo sve pošto je TSC od tog momenta krenuo u totalnu ofanzivu, što se isplatio u 93. minutu kada je Aranđel Stojković zatresao mrežu. Na kraju je po drugi put konsultovan VAR koji je presudio da je igrač TSC-a bio u ofsajdu tako da je na kraju ostalo nerešeno.

U drugom susretu dana u okviru iste runde takmičenja Čukarički je slavio na gostovanju ekipi Javora u Ivanjici sa 1:2.

Dok u prvom poluvremenu nije bilo pogodaka u drugom delu igre smo ih videli čak tri. Prvo je na samom otvaranju poluvremena mrežu domaćina zatresao Badamosi.

Nadu da mogu da boda Ivanjičanima vratio je Petar Gigić pogotkom u 55. minutu susreta, ali ta radost nije previše dugo trajala za ekipu Javora.

Svega pet minuta kasnije Badamosi po drugi put trese mrežu Strahinje Manojlovića i time na kraju donosi pobedu “brđanima” koji ostaju na trećoj poziciji u ligi.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar