Beker otkrio detalje razgovora sa Đokovićem: Ti si ponosan Srbin, da li želiš da tvoja majka plače?

Otkro i da se Novak borio sa "unutrašnjim demonima"

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/printscreen youtube

Nekadašnji nemački teniser i bivši trener Novaka Đokovića, Boris Beker, očigledno će debelo naplatiti svoj boravak iza rešetaka, dok će javnost istovremeno imati priliku da se upozna sa nekim nepoznatim detaljima iz teniskog sveta!

Beker je već kroz određene intervjue, po izlasku iz zatvora, uzeo veliki novac, a u međuvremenu je snimljen i dokumentarni film pod nazivom “Svet protiv Borisa Bekera” u kom se našao i prvi reket sveta Novak Đoković.

Nole se pojavio u tom filmu i razgovarao je o periodu između 2014. i 2016. godine kada mu je Beker bio trener, a sam Nemac je otkrio manje poznate stvari. Najvažniju od svega – da je Đoković imao “privatne unutrašnje demone” da pobedi Rafaela Nadala i Rodžera Federera.

– Razgovarali smo. Rekao sam mu da sam previše star da bih te zafrkavao. Postaje lično. Pitam se da li želiš da tvoja majka plače ili želiš da njihova majka plače – rekao je Beker Đokoviću kada su razgovarali oko saradnje:

– Ti si ponosan Srbin. Ti si ponosam porodičan čovek. Učinio bi sve da zaštitiš svoju porodicu. Takav moraš da budeš. To je tvoj stav. Zato što Rafa želi da uradi isto. Zato što Rodžer i Endi žele da urade isto. Žele da zaštite svoje porodice. Dakle, sada izađi i uradi to.

Potom se Beker osvrnuo na te demone koje je Novak imao.

Morali smo da savladamo nekoliko unutrašnjih demona o kojima ne mogu da pričam.

Đoković se i sam složio da ga je njihova rasprava o pitanjima van terena podstakla da imenuje Bekera za svog trenera.

– Razgovarali smo o svim aktivnostima van terena koje bi mogle da budu povoljne, kao i o drugim koje su zapravo odvraćanje pažnje. Pitao me je šta hoću od tenisa i da li sam razjasnio svoje ciljeve? Rekao sam da želim da ispišem istoriju i da želim to da uradim s njim. Tako da smo odmah kliknuli – jasan je bio Đoković.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar