Trener Cedevita Olimpije ponosan na svoj tim: Možda naša najbolja utakmica, presudio jedan skok

Uprkos porazu Miro Alilović nosi pozitivne utiske iz beogradske "Štark arene"

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: KK Partizan Mozzart Bet/Dragana Stjepanović

Košarkaši Partizana dočekali su Cedevita Olimpiju u okviru 23. kola ABA lige, a crno-beli su nakon velike drame uspeli da slave – 76:73.

Trener “zmajeva” Miro Alilović čestitao je crno-belima na pobedi.

– Čestitke Partizanu na pobedi, bila je baš dobra utakmica, pred ovakvim ambijentom i ovakvim navijačima. Koliko su pomogli njima, toliko su i nama. Mogla je utakmica da ode i na jednu i drugu stranu. Mi smo prikazali jednu od najboljih igara do sada, igrali smo i odbranu i napad, imali smo koncentraciju, imali smo fokus, prelomio je taj jedan skok, a i ovaj brzoplet napad. Odreagovali smo u poslednjem napadu malo brzopleto. Šest minuta pre kraja imali smo tri otvorena šuta kada smo mogli da rešimo utakmicu, ali nismo uspeli – rekao je Alilović posle meča.

Trener Cedevite na ovom meču nije mogao da računa na Omića i Alibegovića.

– Neću i ne volim, ako me razumete, da pričam o igračima koji nisu tu. Kosi je odradio jedan trening i dobro je odreagovao. Imali smo problem sa faulovima, ali momak je dao sve od sebe, čak više od onoga što sam očekivao.

Upitan je bio i o slaboj poenterskoj četvrtoj četvrtini.

– Kada se igra brza i agresivna košarka, bilo je velikog pražnjenja, pogotovo kod bekova. Zbog toga su šutevi bili kratki, ali za nas je ovo veliki napredak i moramo da idemo u tom smeru – poručio je Alilović.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar