Uperio pištolj u OPAKU radnicu na trafici, pa se ISPREPADAO i pobegao: “Mrtva hladna” mu je ovo poručila

Mnogi su hvalili njenu hrabrost, a ponosan je bio i njen poslodavac

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Profimedia/ Ingram Publishing / Alamy

Službenica kioska u Nemačkoj Melani Šimpke sprečila je pljačku, a poznati su detalji kako je to uspela da uradi. Naime, muškarac je pokušao da opljačka kiosk u Berlinu, gde Šimpke radi. Imao je masku na licu i pištolj u ruci i tražio je novac. Prodavačica je ostala pribrana, a razbojnik je brzo pobegao.

– „Daj mi novac“, rekao je i uperio pištolj u mene i mog kolegu – prisetila se Šimpke i otkrila da je shvatila da to nije pravi pištolj kada je videla crvenu plastiku u cevi.

– Odj*bi sa tvojim pištoljem igračkom! Inače ću ti sada doći sa druge strane – odgovorila je ona razbojniku, prenosi časopis Feniks.

Na snimku nadzorne kamere, prodavačica je navodno prstom pokazala u pravcu izlaza, a muškarac je potom pobegao. Mnogi su hvalili njenu hrabrost, a ponosan je bio i njen poslodavac.

– Divim se neustrašivosti moje zaposlene. Naravno da sam ponosan. Mislim, ona se prema mom kiosku odnosi kao prema svom domu. Ne mogu tražiti boljeg zaposlenog – rekla je Hajko Fišeder-Dresler.

Nemačka policija, međutim, savetuje građane da se ne dovode u opasnost pružanjem otpora naoružanim napadačima, već da pozovu pomoć

 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar