Lopovi ukrali kameru i zaboravili da je UGASE: Usledilo je urnebesnih 8 dana i jako čudan ishod (VIDEO)

Stavili su je na idealnu poziciju u trpezariji tako da je sve snimala

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: printscreen Youtube/WISN 12 News

Spektakularno glupa pljačka u SAD nasmejala je društvene mreže, a provalnike uvalila u još veći problem jer su nehotice priznali još krivičnih dela. Jedino je čudno što ih još uvek nisu uhvatili.

Naime, oni su ukrali nadzornu kameru iz jedne kuće koja je čekala prodaju, ali ne samo da su zaboravili da je ugase, već su je osam dana držali u trpezariji tako da je snimala sve šta rade i o čemu pričaju.

Ukradena kamera je tako sa idealne pozicije na stolu uživo prenosila video, dok je jedan od njih nije konačno uništio. Ali tada je već bilo kasno jer je agentica za nekretnine već pregledala snimke i dala ih policiji kako bi utvrdili lokaciju lopova.

Međutim, Policijska uprava Milvokija saopštila je da još uvek nije izvršila hapšenje i da nastavlja da istražuje slučaj. Lopovi su navodno ukrali i alat u vrednosti od skoro 10.000 dolara iz prazne kuće u Viskonsinu, a nekoliko medija je objavilo snimak na kojem uzimaju kameru.

Agentica za nekretnine Erika Vinšip rekla je da je ukradena kamera, povrh svega, snimila krivce kako pričaju o drogi, pa čak i dok su je konzumirali. Ona je dodala da je kuća opljačkana dok je renoviranje bilo u toku.



Izvor: Objektiv.rs, Times now news

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar