Podvig kakav sport ne pamti: Atletičarka u devetom mesecu trudnoće oborila sopstveni rekord! (VIDEO)

Svaka čast, gospođo!

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen

Makena Majler je profesionalna trkačica iz Kalifornije koja je u devetom mesecu trudnoće istrčala milju (1,61 kilometara) za pet minuta i 17 sekundi.

Ona se za ovakav poduhvat spremala maltene čim je saznala da je u drugom stanju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Makenna Myler (@benzmakenz)

Uz podršku supruga Majka i u saradnji sa profesionalnim trenerom Rajanom Holom, prvo je imala za cilj da istrči milju u poslednjem tromesečju trudnoće. Pošto su joj na treninzima rezultati bili odlični, rešila je da pokuša to da ostvari maltene nekoliko dana pre porođaja.

Na kraju uspela je da 1,61 kilometara pređe za pet minuta i 17 sekundi, čime je oborila sopstveni rekord. Naime, Makena je i u toku prve trudnoće uradila nešto slično, pošto je pomenutu distancu uspela da istrči za pet minuta i 25 sekundi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Makenna Myler (@benzmakenz)

Dakle, ovog puta pomerila je granicu koju je sama postavila.

– Samo sam želela da vidim da li mogu da istrčim milju u poslednjem tromesečju trudnoće i da vidim da li sam u boljoj formi sada u odnosu na prvi put – poručuje Makena.

Ova atletičarka, inače, ima običaj da trči određene distance pre važnih životnih događaja. Tako je, recimo, jutro pre sopstvenog venčanja, milju uspela da istrči za četiri minuta i 45 sekundi.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar