Nije vodio ljubav sa suprugom 11 godina, a onda je otkrio šta ona radi svake noći: Smučio mu se život

Kaže da više ne voli svoju ženu i da nije siguran u njihovu zajedničku budućnost

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

Očajni Britanac obratio se terapeutu lista San sa specifičnim problemom koji se javlja kod mnogih parova, ali o tome niko javno ne govori. Tvrdi da je u totalnoj depresiji – radi samo da bi platio račune i u njegovom životu više nema zabave ni intimnosti.

– Ja imam 37 godina, moja žena 34. Supruga i ja nismo vodili ljubav 11 godina, otkako nam se rodila ćerka. To mi je na početku bilo potpuno razumljivo jer je to normalna stvar nakon rođenja, ali ona nikada nije povratila želju za s*ksom – kaže muškarac.

Svaki put kada predloži s*ks, ona ga grubo odbije, pa on prestane da pokušava. Što je najgore, Britanac kaže da više ne voli svoju ženu i da nije siguran u njihovu zajedničku budućnost. Tu nije kraj njegovim problemima, ali kako kaže, sve počinje u krevetu.

– Sve vreme se svađamo oko najglupljih stvari i siguran sam da je to zbog nagomilane frustracije. Da stvar bude gora, slučajno sam otkrio šta ona radi svake noći kada ja zaspim, što je obično oko ponoći. Razgovara sa prijateljima na Fejsbuku i stalno se žali na mene i kako je ne puštam na miru sa tim s*ksom. Izgleda da sam ja neki siledžija koji je tera da vodi ljubav – kaže očajan muškarac.

Terapeut je uskoro objavio svoj odgovor.

– Naslikali ste veoma depresivnu sliku. Recite svojoj ženi da vaš brak ne može da opstane pod ovim uslovima i da vaše stalne svađe nisu dobre za vašu ćerku. Insistirajte da radite zajedno na obnavljanju vaše veze i s*ksualne hemije ili pristanite na rastanak što je moguće mirnije – glasio je savet.



Izvor: Objektiv.rs, net.hr

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar